søndag den 2. september 2012

Tag med 2000 børn til kyklopernes og sirenernes verden

ARKEN inviterer for 16. år i træk børn fra hele Storkøbenhavn til årets store Sanddag fredag den 10. juni. I år kan børnene bygge sandskulpturer på stranden ved ARKEN til tonerne af jazzmusik.

Til årets Sanddag bygger børnehaver, skoler og SFO'er skulpturer på stranden med inspiration fra det græske heltedigt Odysséen. I fortællingen tager helten Odysseus ud på en farefuld rejse, hvor han oplever enøjede kykloper, skønne sirener, stolte faiakker og dødsriget Hades. Udstyret med spand og skovl bygger børnene flotte figurer, og kun fantasien sætter grænser for, hvilke mytologiske væsner der vokser frem af sandet.

Efter sandskulpturkonkurrencen er der præmieuddeling på scenen til de grupper, der har bygget de flotteste og mest fantasifulde skulpturer. Sanddagen slutter med to børnejazzkoncerter.

Sanddag er et tilbagevendende arrangement på ARKEN, hvor over 2000 børn deltager hvert år.

Sanddag arrangeres af ARKEN Undervisning for børnehaver og folkeskolens mindste klassetrin (børnehaveklasse - 5. klasse) Børnene kommer med deres institutioner og skoler fra hele Storkøbenhavn.

Program
Kl. 08.30 Ankomst til sandskulpturkonkurrencen
Kl. 10.00 Sandskulpturerne bygges
Kl. 11.30 Åbning af Jazz Mellem Tæerne
Kl. 11.45 WonderBrazz
Kl. 12.30 Præmieuddeling
Kl. 12.45 Sandberg Explorer 2.0. - Feat. Fuzzy

Jazz Mellem Tæerne
Sanddagen er en del af minifestivalen Jazz Mellem Tæerne, der foregår 10.-12. juni på stranden ved ARKEN. Festivalen er et resultat af et nyt samarbejde mellem Copenhagen Jazz Festival og ARKEN.

Læs det fulde program på www.arken.dk

Læs mere her

tags: Jazz, SF, græske, koncert, børnehave, folkeskole, konkurrence,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar