torsdag den 10. april 2014

Åbent Hus hos Roskilde Rideklub

Tirsdag den 15. april holder Roskilde Rideklubs rideskole Åbent Hus.Her kan interesserede benytte skolernes påskeferie til at se klubbens faciliteter, klappe rideskolens heste og få en tur ved ponytrækning.
Hvis man går og tænker på, hvad man skal bruge skolernes påskeferie til, så er der en oplagt mulighed for familier med børn, når Roskilde Rideklubs rideskole afholder Åbent Hus tirsdag den 15. april kl. 11.00-14.00. På dagen kan man se rideklubbens faciliteter, klappe rideskolens heste, mens de små kan få en tur til hest ved vores ponytrækning.

Hør mere om ridning

- Hvis man går og pusler med tanken om at begynde til ridning, er det en oplagt mulighed at komme forbi og høre om mulighederne for undervisning på rideskolen, siger formanden for Centerudvalget i Roskilde Rideklub, Olaf Irgens, der ser frem til et stort fremmøde på dagen.

Åbent Hus-arrangementet afholdes på Roskilde Rideklubs adresse på Sct. Jørgensbjerggården, Vesterdal 2C i Roskilde.

Rideklubbens gård ligger i dejlige naturskønne omgivelser blot få minutter fra Boserup skov og Roskilde Fjord, og samtidig tæt på Roskilde Centrum. Alle er velkomne.

Oplev også en jagt
Man kan et par dage forinden få et indtryk af en af klubbens populære aktiviteter, når Roskilde Rideklub søndag den 13. april afholder årets første jagt på Ledreborg Slot. Jagten foregår i de skønne naturomgivelser ved Ledreborgskovene, hvor interesserede gratis kan overvære de mange ekvipager passere et væld af naturforhindringer i fuld fart. Der er afgang kl. 10 fra klokketårnet ved Ledreborg Slots hovedbygning.


Læs mere her

tags: Roskilde, undervisning,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar