fredag den 18. april 2014

Sarah Zobel kræver flere stjernestunder!

image description
Derfor har hun nu udviklet et weekendkursus i eventyrlige rammer for forælder og barn under navnet "LØVEHJERTER". En oplevelsesweekend som Sarah Zobel selv faciliterer. Hvorfor – fordi det i den grad mangler, og fordi det er en sag, som Sarah brænder for! At skabe mere nærvær mellem forælder og barn i en fortravlet og digitaliseret hverdag.
De fleste af os kender det. Hverdagen kan hurtigt blive fyldt med stress, negativitet, ikke tid nok og konfliktfyldt kommunikation. Børn og forældre er stressede som aldrig før, og nærvær er blevet en mangelvare, som mange kun oplever sporadisk i hverdagen eller på ferier. Sarah, som selv har gennemgået en skilsmisse for et års tid siden, ved, hvor sparsom både tid og samvær bliver, når man kun er sammen med sine børn halvdelen af tiden. iPads, iPhones og sociale medier optager vores tid mere og mere – og resultatet er typisk alt for lidt 'Eye-to-Eye'.

Det ønsker Sarah Zobel at gøre noget ved!

Undersøgelser viser, at flere og flere børn og unge fra såkaldte velfungerende familier mistrives, rammes af stress og bliver indlagt på hospitalerne med stresssymptomer og stressrelaterede sygdomme. Nogle børn og unge udviser endda symptomer på udbrændthed.

Hvert femte barn er berørt af stress, og antallet er stigende med skræmmende hast!

Børn påvirkes på en anden måde og er langt mere sårbare i forhold til stress, end vi voksne er. Nyere forskning viser, at langvarig stress - uanset årsag - i barndommen kan få uoverskuelige konsekvenser på længere sigt. Da børn ikke har samme muligheder og forudsætninger for at overskue graden af belastninger, finde viden og brugbare løsninger, er børn dybt afhængige af, at vi voksne ser de tidlige signaler på stress og ikke mindst tager affære og griber ind. (kilde: stressforeningen.dk) "Jo mere travlt vi har. Jo vigtigere bliver det med små bevidste stjernestunder", siger Sarah.

Derfor introducerer Sarah Zobel weekendkurset - LØVEHJERTER

Med ønsket om at give både den voksne og barnet brugbare redskaber, har psykolog, forfatter og foredragsholder Sarah Zobel udviklet et helt nyt kursus-koncept for forælder og barn. Der arbejdes med en mere opbyggende og autentisk måde at være forældre på. Et koncept, hvor leg og personlig udvikling kombineres for både forældre og børn. Hvor forældre og børn får ny indsigt i hinanden. Hvor stressede og usikre hjerter bliver forvandlet til modige løvehjerter.

Nøgleordet er nærvær!

"Der er en usynlig næring i nærværet. En næring, der er langt vigtigere og sundere end alverdens frugt og grønt", siger Sarah.

Bækkeskov Gods på Sydsjælland danner de Narnia-lignende rammerne for denne oplevelsesweekend, hvor deltagerne via leg, fantasi og historier får skabt et mere nærværende og kærlighedsfyldt bånd imellem forælder og barn - Vel nok det vigtigste bånd i et menneskes liv.

Som deltager får man:

• Viden om hvad der udfordrer vores hverdag, og hvad det er, der kan skabe dårlig kommunikation, afstand, usikkerhed og lavt selvværd
• Sjove, anderledes og uforglemmelige oplevelser
• Værktøjer til at gøre dit barn mere følelsesmæssig og psykisk robust til fremtiden

Alt sammen formidlet med udgangspunkt i positiv psykologi og Sarah Zobels egne historier og erfaringer med egne børn på henholdsvis 7 og 12 år.

Kontakt for yderligere information:
plan4u: 70 200 449 | info@plan4u.dk
Sarah Zobel: 2163 2828 | kolpinsarah@gmail.com

Læs mere her

tags: hospital, stress, skilsmisse, iPhone, psykologi, kommunikation, forfatter, frugt, sygdom,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar