mandag den 7. april 2014

FC Midtjyllands stjerner foreviges af børn med 216.000 perler

I påskeferien vil børn i det midtjyske sammen lave en hyldest til deres fodboldhelte fra FC Midtjylland. Fra mandag til onsdag før påske kan børn møde op i herningCentret, lave en perleplade og på den måde give deres bidrag til det 3 x 2 meter store billede, hvor motivet er FC Midtjyllands superligahold. I halvlegen til hjemmekampen mod Viborg den 21. april overrækkes billedet til klubben.
Drømmen til fælles
Eventen er arrangeret i samarbejde mellem FC Midtjylland og Herningvirksomheden av form, der forhandler de NABBI fotorørperler, der skal bruges til billedet. En af hemmelighederne bag FC Midtjyllands store succes i Superligaen er det gode sammenhold og fællesskab. "Sammen dyrker vi drømmen" er et slogan, som man støder på mange steder i klubben. Drømmen har klubbens spillere, medarbejdere og fans også til fælles med de mange børn, der sammen vil bruge intet mindre end 216.000 perler på det store billede af deres fans:

- Rigtig mange midtjyske børn er fans af FC Midtjylland og ikke mindst deres maskot, ulven Lupus. Med denne event vil vi sammen med børnene gerne hylde både fællesskabet, kreativiteten, drømmene og ikke mindst vores fantastiske fodboldhold. Så vi glæder os rigtig meget til at se en masse børn i herningCentret i påskeugen og på stadion til hjemmekampen mod Viborg, fortæller direktør Marianne Sørensen fra av form.

Fribilletter og autografer
Til de første 300 børn som laver en perleplade i herningCentret, er der en godtepose med lidt sødt samt en fribillet til FC Midtjyllands hjemmekamp mod Viborg den 21. april. Onsdag eftermiddag er der desuden mulighed for at møde Lupus og få en autograf af to af Superligastjernerne fra FC Midtjylland. Du kan læse mere om arrangementet på herningCentrets og av forms hjemmesider.

Læs mere her

tags: billetter, direktør, FC Midtjylland, fodbold, Viborg, Midtjylland, Herning, virksomhed, FC Midtjylland., kreativ, Superliga,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar