tirsdag den 10. marts 2015

Dans med Motormille på Experimentarium

Har du ikke altid tid til at lege popstjerne foran spejlet med familien Så har Experimentarium City løsningen! Den nye udstilling 'PULS – hverdagen på hovedet' åbner d. 27. marts, hvor hele din familie skal samarbejde om at følge Motormilles instrukser foran spejlet, svinge jer i viskestykker og komme igennem forhindringsgangen. I bad med Motormille
I det kæmpe 600 m2 overdimensionerede PULS-hus skal I som hold på 2-5 personer gennemføre forskellige værelser. I finder blandt andet Dansebadet, hvor Motormille fra Ramasjang vil guide jer til at lave den sejeste dans foran spejlet. Som jeres helt egen danseinstruktør vil Motormille kunne ses på en stor skærm. Jeres opgave er at følge bevægelserne, men glem ikke at det skal gøres i takt, så send endelig mor og far i træning.

Pulserende oplevelse
Udover at danse til Motormilles instrukser byder udstillingen på masser af inspiration til andre skæve, humoristiske og pulserende hjemmeaktiviteter i en travl hverdag. Du kan blandt andet få lov til at vippe far ud af den bedste stol i Rodeostuen, sammen kæmpe jer gennem Forhindringsgangen fyldt med gymnastikposer, skyde på mål i baghaven og cykle om kap til stranden.

Det er nemt at få mere bevægelse ind i hverdagen, og der findes masser af aktiviteter i dit eget hjem.
Få og giv inspiration til en sjov puls
Vil du dele din bedste dansevideo eller har du andre ideer til en sjov aktivitet derhjemme, så del din video og se andres videoer på #15sekmedpuls på Instagram.

Udstillingen er støttet af Novo Nordisk Fonden og skabt i samarbejde med Steno.

Læs mere her

tags: Novo Nordisk, Motor, gymnastik,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar