mandag den 9. marts 2015

Hop på gryder i Experimentarium City

Har du ikke altid tid til at lege 'jorden er giftig', Spiderman i bilen eller popstjerne foran spejlet med familien Så har Experimentarium City løsningen! Den nye udstilling 'PULS – hverdagen på hovedet' åbner d. 27. marts, hvor hele din familie bliver udfordret i et 600 m2 overdimensioneret hus. Udstillingen byder på masser af inspiration til skæve, humoristiske og pulserende hjemmeaktiviteter. Du behøver ikke at træne til et maraton for at få pulsen op. Det er nemt at få mere bevægelse ind i hverdagen, og der findes masser af aktiviteter i dit eget hjem.

Sving dig i viskestykker
I det kæmpe PULS-hus skal I som hold på 2-5 personer gennemføre forskellige værelser. Kravl på køleskabet, hop på kagerullerne eller sving dig i de to meter lange viskestykker, når jorden er giftig i Balancekøkkenet. Følg danseinstruktøren i Dansebadet, og se om I kan danse i takt. Måske en ny X-factor-stjerne bliver skabt i brusekabinen

En ud-af-sofaen-oplevelse
Kender du, når far sidder lidt for meget foran tv'et Samarbejd i Rodeostuen og få vippet far ud af stolen. Se også om I kan kæmpe jer gennem Forhindringsgangen, hvor gummistøvler og gymnastikposer har taget over. Skyd på mål i baghaven og få pulsen op, når I skal skubbe indkøbsvognen i et hamsterhjul.

Gå med hunden på mobilen
Aktiviteten fortsætter derhjemme med jeres helt egen virtuelle hund: Experimentariums nye applikation Mobilhunden til iPhone og Android. Vælg mellem golden retrieveren, schæferen eller mopsen og få et nyt familiemedlem. Jo længere tur I går, med jo flere familiemedlemmer på én gang, jo flere point optjener I. Se mere på www.mobilhund.dk.

Få og giv inspiration til en sjov puls
Har du prøvet et spil indendørs bowling med plastikflasker Eller en omgang mumieleg med toiletpapir Giv eller få idéer til hvordan få remedier kan twistes til en sjov aktivitet derhjemme med #15sekmedpuls på Instagram.

Udstillingen er støttet af Novo Nordisk Fonden og skabt i samarbejde med Steno.

Læs mere her

tags: bilen, Android, jorden, Novo Nordisk, iPhone, gymnastik,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar