søndag den 8. marts 2015

KFUM-Spejderne indgår partnerskab jem & fix

KFUM-Spejderne og byggemarkedet jem & fix har indgået en 3-årig partnerskabsaftale. Fremover vil lokale KFUM-Spejdere indbyde til spændende aktiviteter i forbindelse med jem & fix-butiksåbninger i hele landet. Stærkt lokalt fællesskab
Aftalen mellem KFUM-Spejderne og jem & fix betyder, at lokale spejdergrupper får mulighed for støtte til at sætte spejderhytten i stand og lave lokalt samarbejde mellem byggemarked og spejdergruppe. For KFUM-Spejderne handler partnerskabet især om engagement i lokalsamfundet og at være med til at styrke det lokale fællesskab.

"KFUM-Spejderne udvikler børn og unge til at indgå i værdifulde fællesskaber og tage samfundsansvar. Vi lærer børn og unge at tage vare på sig selv, hinanden og naturen. Det er udgangspunktet for alle vores aktiviteter, uanset om vi bygger en rutsjebane eller tager på spejderløb", siger Michael Seeberg formand for KFUM-Spejderne i Danmark.

Gør-det-selv-inspiration til familier
For jem og fix giver partnerskabet mulighed for at vise mange flere familier, hvordan de i fællesskab kan skabe spændende gør-det-selv projekter, når de får fif og gode ideer af spejderne.

"Vi leverer materialer af høj kvalitet til gør-det-selv byggeprojekter, og spejderne er fantastisk kreative og gode til at bygge. Sammen kan vi inspirere familier til at bygge selv", siger Claus Petersen, direktør for salg, indkøb og marketing i jem & fix.

Spejdere med til butiksåbninger
Partnerskabsaftalen mellem KFUM-Spejderne og jem & fix betyder, at lokale KFUM-Spejdergrupper inviteres til at deltage, når jem & fix de kommende tre år åbner nye butikker i hele landet.

Spejdergrupperne vil engagere børn og måske også deres forældre i sjove og lærerige lege og aktiviteter som at bygge op i rafter, planker og plexiglas. Derudover vil spejdergrupperne få adgang til midler fra jem & fix til for eksempel at sætte spejderhytten i stand.

Om KFUM-Spejderne
KFUM-Spejderne er en af landets største børne- og ungdomsorganisationer. Vi arbejder for at støtte børn og unge i at blive selvstændige, ærlige, demokratiske og ansvarlige voksne, der har respekt for deres omverden og naturen.

Om jem & fix
jem & fix A/S er en dansk kæde af lavpris byggemarkeder. Kæden beskæftiger ca. 1.200 ansatte og vil i 2015 nå en omsætning på 2,0 mia. DKK. Butikkerne er fordelt ud over hele landet, og i løbet af foråret 2015 runder jem & fix butik nummer 100.

Læs mere her

tags: Danmark, direktør, selvstændig, omsætning, kreativ, organisation, byggemarked,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar