onsdag den 9. september 2015

Løb i en sky af sæbebobler og UV-farver


The Color Run Night indtager Ørestad Syd den 18. september med feststemning, sæbeboblemaskiner og neonfarvet UV-lys, der lyser bygningerne op. Løbet er sponsoreret af Phillips Ambilight Tv, og indtil videre har 18.000 meldt sig til på eventets Facebook-side.Du løber afsted med dine venner i nattemørket, indtil du kan se en stor oppustelig port, hvorfra der strømmer en kæmpemæssig sky af sæbebobler oplyst af UV-farver. Foran dig løber hundredevis af andre deltagere igennem sæbeboblezonen, mens tonerne af glad popmusik brager ud af højtalerne.

De sidste par år er såkaldte 'fun runs' – motionsløb, hvor deltagerne løber til musik eller udklædte blevet populære verden over. I alt har mere end 40.000 danskere deltaget i The Color Runs løb over hele landet i år, og den 18. september kommer aftenløbet The Color Run Night første gang til Danmark i Ørestad Syd.
Eventet, der har gået sin sejrsgang over USA, går ud på, at deltagerne løber i mørke. Undervejs løber de bl.a. igennem en funklende sæbeboble-zone og bliver overhældt med UV-farvepulver, der lyser op i nattemørket over Amager Fælled.

6.000 deltagere
Det er første gang, The Color Run Night kommer til Danmark. Og københavnerne har taget godt imod eventet – pt. er over 18.000 mennesker tilmeldt løbet på Facebook, og arrangørerne forventer mere end 6.000 deltagere.
The Color Run Night, der er sponsoreret af Phillips Ambilight Tv og arrangeres i samarbejde med By & Havn, Tetris A/S, Field's og Grundejerforeningssekretariatet Ørestad, bliver en veritabel lysfest i Ørestad Syds PLUG'N'PLAY-område.
"Vi glæder os utrolig meget til at være med til at sætte kulør på Ørestad Syd. Det bliver en aften, der forener motionsløb med fest og det nyeste inden for UV-lys. Jeg tror aldrig, at Ørestad Syd har været så flot før", siger løbsdirektør Christian Thomsen fra The Color Run Nordic.

Discokugler og foodtrucks
Ved den såkaldte Finish Line Festival ved målområdet vil der være en stor scene med spektakulært lysshow med lasere, musik fra DJ Jean Eric von Baden, professionelle dansere, brasilianske trommeslagere og visuals fra Mad Es, der tidligere har arbejdet for musikere som NONSENS, Eloq og Unkwon. Og så kan du opleve den svenske hulahop-kunstner Mitra Loop i oplyst LED-dragt. Efter løbet bliver der afholdt en stor dansekonkurrence med nogle af Københavns bedste dansere.

Der vil desuden være gratis drikkevarer fra Lipton Ice Tea til alle løbere og Tetris A/S disker op med økologisk æblemost. Der er også mulighed for at købe tacos fra en mexicansk foodtruck, hotdogs og øl. Under selve løbet vil du bl.a. andet kunne opleve:

- UV-farvezoner med forskellige musiktemaer

- Selfiezone med selvlysende UV-budskaber sprayet på asfalten

- Bubblezone med sæbeboblemaskiner, der sprøjter sæbebobler ud over løberne

- Rainbowzone med UV-lysende stjerner, som man løber igennem

- En stor æresport med discokugler

- Phillips Ambilight-zone med et 12 meter langt telt, hvor Phillips vil vise en flot lysoplevelse på storskærme.


Det bliver med andre ord en sindssyg flot og festlig aften, der sætter kulør på Ørestad Syd. Vi håber, I har lyst til at være med!

Skriv til marie.louise@thecolorrun.com for presseakkrediteringer.

Hvad: The Color Run Night
Hvor: Plug'N'Play, Asger Jorns Allé 6, 2300 Kbh S
Hvornår:18. september kl. 17-23.

Det får du som løber: En sort t-shirt med UV-stjerner på, pandelampe, en pose farvepulver og glowsticks.


Om PLUG'N'PLAY
Området åbnede i 2009 og siden er det blevet brugt af både skoler, børnehaver, foreninger og til større konkurrencer. PLUGN PLAY ligger ved det sidste stop på metrolinjen (Vestamager) og er den perfekte ramme for aktivitet og leg for naboer og københavnere i alle aldre. Der er altid åbent, og aktiviteterne er gratis.

Læs mere her

tags: USA, Danmark, 2009, København, direktør, kunst, Facebook, Amager, sindssyg, børnehave, konkurrence, økologi, æble,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar