tirsdag den 1. september 2015

Online børnemagasin om mode til børn


Børnetøj, de bedste børnesko, indretning af børneværelset samt gode råd om baby og børn, er nøgleordene bag det nye online børnemagasin Fashionistakids henvendt til forældre, som ønsker meget mere end bare en blog.– alt sammen krydret med flotte billeder.Med et ønske om at kombinere gode råd til forældre og formidle de nyeste tendenser indenfor børnemoden, så åbnede Bettina Holme i november 2014 det online børnemagasin Fashionistakids. Et magasin på internettet, der henvender sig til forældre med interesse for børnetøj, børnesko, indretning af børneværelset, og som måske lige mangler at få lidt inspiration til det Babyshower de skal arrangere for veninden.

"Med udgangspunkt i den nyeste børnemode, så kigger vi blandt andet på problemstillinger som; hvilken flyverdragt er den bedste, fordele ved uldundertøj, valg af vinterstøvler til børn, Regntøj eller softshell – hvad er bedst. Få ligeledes gode fif til indretning af børneværelset uanset om det er til drenge eller piger udtaler Bettina Holme".

Der findes rigtig mange gode børneblogs for mødre og fædre. For Bettina har det været vigtigt, at sætte produktet i fokus, og hvad det kan gøre for barnet uanset hvilken alder barnet har. Der vil være fokus på både baby, børn og tweens i alderen 0-14 år, så artiklerne vil hele tiden være alsidige i deres indhold.
Bettina har en baggrund som ejer af webshoppen Styledelux, og forhandlede i mange år eksklusivt børne- og dametøj fra kendte danske og udenlandske designere. I februar 2013 solgte Bettina webshoppen til Stylepit a/s, hvorefter det var tid til at tænke i nye baner indenfor modebranchen.

Den mangeårige erfaring indenfor børnetøj- og modebranchen bruges i det daglige arbejde med det online børnemagasin, samt 3 andre online modemagasiner, og Bettina holder sig hele tiden ajour med de nyeste tendenser til børn og voksne.

De 3 andre online magasiner er Fashionistakvinder, Blogmyshoes og det udenlandske magasin Fashionistawomen.

Hvis du ønsker yderligere information om det online børnemagasin, eller ønsker du at annoncere er du meget velkommen til at kontakte Bettina her:

Mail: bho@etre.dk eller Tlf. 20775628


Læs mere her

tags: internet, Blog, 2013, 2014,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar