søndag den 30. december 2012

Forlaget Globe udgiver en serie legesæt fra Barbo-Toys til børn fra 3-årsalderen

Barbapapa vejpuslespil , "Barbapapa lægesæt", "Barbapapa bagesæt", "Miffy bondegårds-puslespil" og "Miffy bowlingsæt" er oplagte julegaveideer til børnene.

Barbapapa vejpuslespil (børn fra 3-årsalderen) (2230) (Pris 269.95)
Det ny vejpuslespil fra Barbo-Toys giver mange timers leg med at konstruere sjove veje, hvor man kan køre med sine favoritbiler. Brikkerne kan kombineres på kryds og tværs. Barnet kan enten lave de modeller, som er vist på æskens låg, eller bygge sine helt egne veje. Det flotte puslespil i kraftig pap kan blive helt op til 3,5 meter langt.

"Barbapapa lægesæt" (børn fra 4-årsalderen) (2650) (Pris 329,95)
Barbapapa lægesættet leveres i en fin lægekuffert med metalhåndtag. Den indeholder et rigtigt stetoskop, så børnene kan høre hjertet banke. Der er også et termometer i træ, en maske, et hårnet, en injektionssprøjte i plast, bandage og en træhammer til at afprøve egne eller kammeraternes reflekser. Sættet indeholder lægeting til mange timers rollespil.

"Barbapapa bagesæt" (børn fra 4-årsalderen) (2651) (Pris 229,95)
Barbapapa bagesættet leveres i en sød kagedåse, hvori man kan opbevare sine dejlige nybagte kager. Sættet indeholder et sødt Barbapapa-forklæde, en kagerulle i træ, en træske, et piskeris, 4 kageforme i metal formet som Barbapapaerne og muffinforme af papir.

"Miffy bondegårds-puslespil" (børn fra 3-årsalderen) (9920) (Pris 129,95)
Miffy bondegårds-puslespillet med 24 brikker er spændende at lægge - og ser flot ud i butikken og hjemme på børneværelset som en dekoration. Puslespillet måler 42x32 cm og er i kraftig pap.

"Miffy bowlingsæt" (børn fra 1-årsalderen) (9950) (Pris 199,95)
Det søde Miffy bowlingsæt indeholder 6 bløde kegler og 2 bløde bolde i en praktisk opbevaringstaske af plastic. Bowlingsættet er ideelt til at lære om farver og former samt øve motorikken. Men boldene kan også bruges særskilt som krammebolde.

Billeder og yderligere information kan fås ved henvendelse til Forlaget Globe.


Læs mere her

tags: julegave, muffin, Forlag,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar