tirsdag den 4. december 2012

Ice Age i AQUA i uge 7

Søndag d. 14 februar og mandag den 15. februar i uge 7 åbner AQUA i Silkeborg eget ICE FOR KID værksted, hvor der er mulighed for at hjælpe kunstneren Morten Møller ogmed at hugge en isfugl ud af kæmpe isblokke, der placeres i spejlbassinet foran AQUA. Is værkstedet bliver til i samarbejde med Frisko, som også står for iskolde Ice Age overraskelse i løbet af de to dage.

Andre aktiviteter
I skolernes vinterferie vil AQUA også forsøge at slå en 15 år gammel rekord om at pynte Danmarks største fastelavnsris. Den nuværende rekord fra 1995 er på 6,75 meter, men på AQUA er man optimistiske og regner med at fastelavnsriset vil nå en samlet højde på hele 10 meter.
Rekordforsøget sættes i gang den første lørdag i vinterferien den 13. februar klokken 10 og fortsætter frem til den sidste lørdag i ferien den 20. februar klokken 12.00 hvor fastelavnsriset rejses op ad flagstangen ved AQUA og måles officielt efter. Hvis det lykkes, at slå rekorden, vil fastelavnsriset være at finde i Børnenes Rekordbog næste år.

Besøg af Sundhedsbussen få tjekket sundhed og livsstil
Mens børnene hygger sig med at lave pynt til fastelavnsriset kan forældrene tirsdag den 16. februar få et gratis sundhedstjek bestående af måling af vægt, fedtprocent, BMI, metabolic age og konditest.

Foderbrættets gæster
I skolernes vinterferie kan børnene også lave deres eget foderbræt, være med til at fodre vaskebjørnene og odderne i AQUA parken, samt gå tur med vores naturvejledere.

Læs mere her

tags: Danmark, kunst, 1995, Silkeborg, sundhedstjek, livsstil,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar