onsdag den 26. december 2012

Nyt genbrugskoncept til børnefamilier

MiniByt.dk

Masser af legetøj og børnetøj på en ny og spændende måde.

Der er både nytænkning og gammeldags sund fornuft bag konceptet på MiniByt.dk.

Siden lancerer et bytteprincip, hvor flere familier bytter tøj og legetøj i deres eget lokalområde. Den henvender sig til børnefamilier - både de prisbevidste og de trendy - da genbrug appellerer til begge disse grupper.

Tanken bag konceptet er - udover genbrugsprincippet - at børnene jævnligt kan få "nyt" tøj og legetøj - og at de bunker af tøj og legetøj, som ellers bare ligger og fylder op i skabe og skuffer, kommer i omløb.

MiniByt.dk fungerer ved at en familie videregiver f.eks. en sæk legetøj til den næste tilmeldte familie. Modtagerfamilien tager det ud, som de kan bruge og erstatter det med noget, som de ikke selv bruger mere eller aldrig har brugt. Derefter videregives sækken til den næste i rækken osv.

Når man først er medlem, kan man tilmelde sig alle de bytte-ringe, man har brug for. Kravet er blot, at man overholder reglerne for, hvad man giver videre, så det kan blive en god oplevelse for alle ringens medlemmer. Og da ringene dannes i lokalområdet, kan der måske også opstå nye venskaber - hvem ved

Blandt de første 500 medlemmer trækkes der lod om 5 gavekort på 2000 kr. pr. stk.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar