søndag den 9. december 2012

Julestemningen jages på Hørby Efterskole

FashionPeople - fashion for the people

Du er her: Forside
404 - sorry
 
FIND BUTIK HER

  




SENESTE NYT





Artikler




 
NYESTE BUTIKKER


SENEST OPDATEREDE BUTIKKER



MEST BESØGTE BUTIKKER



MINDST BESØGTE BUTIKKER



TILFÆLDIGE BUTIKKER


Seneste Søgninger


Tøj
Gør FashionPeople til din startside - Tilføj FashionPeople til foretrukne - Privacy Policy - Smykker
Jul og traditioner hænger sammen, og jagten på både traditioner og julestemning var i høj grad det, der prægede eftermiddagen lørdag den 1. december, hvor Hørby Efterskole havde indbudt til julehygge for elevernes familier og venner, og således havde godt 500 mennesker fundet vej til efterskolen for at være med til det store jule arrangement 1. Lørdag i Advent .

Skolens Musik- og Dramalinie optrådte med deres store juleshow med sang, dans og musik, hvor eleverne havde haft til opgave at bygge en scene op over en lille historie, der så skulle indgå i forestillingens helhed, hvor det overordnede tema naturligvis var Jul .

Udover juleshowet bød eftermiddagen også på workshops, hvor de mange gæster bl.a. kunne opleve forskellige aktiviteter tilrettelagt ud fra tankerne om læringsstile og mange intelligenser og dermed den arbejdsform, som eleverne på Hørby Efterskole arbejder efter i det daglige.

Jule- og Adventsarrangementet den 1. december gav også gæsterne mulighed for at følge det byggeri, der nu har pågået siden først på sommeren. Skolens nye Multisal til de ekspressive fag står næsten færdig, mens pejsestuen med omkringliggende klasselokaler forventes afsluttet medio januar, hvorefter elever og lærere kan indtage de nye arbejdsrum.

Læs mere her

tags: december, efterskole,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar