fredag den 28. december 2012

NUBNAB® hagesmækclips® - Brug en serviet som hagesmæk

NUBNAB® hagesmækclips® er en fantastisk nyhed til alle forældre, der har det med at glemme hagesmækken. Nu kommer der nemlig en ny hagesmæk-løsning, der sætter en stopper for beskidte stof hagesmække, der ligger i tasken med madrester når man har været ude. NUBNAB® hagesmækclips® er super praktiske i alle situationer, hvor der kræves en hagesmæk - ude som hjemme! Det eneste du behøver er en serviet eller et stykke køkkenrulle, sæt clipsene fast, og så har du hurtigt en praktisk engangs hagesmæk til dit barn.

NUBNAB® hagesmækclips® er uundværlige på rejsen og opbevares bedst i tasken - så har du altid en hurtig hagesmæk-løsning når du behøver det. F.eks når barnet trænger til en snack i bilen, barnevognen eller i flyet på vej til udlandet. Servietter er det eneste du behøver, og dem finder man de fleste steder, hvor man kan købe mad - helt gratis!

NUBNAB® hagesmækclips® består af 2 sjove farverige NUBBIES figurer (dansk patent-design) på 2 clips, der er fastgjort til et bånd. Clipsene er så smarte, at selv ældre børn finder dem sjove at have på. NUBNAB® kan bruges fra barnet er 6 måneder til det er 4 år. Brug også NUBNAB® når barnet skal male eller bage her er en stofble ideel.

SÅDAN ANVENDES NUBNAB®:
Den ene clips fastgøres til servietten og det farverige bånd føres bag om halsen på barnet og den anden clips fastgøres til servietten - justér let og enkelt ved at hive i enderne så servietten sidder hvor den skal under hagen.

SIKKERHED:
NUBNAB® clips er forsynet med ventilationshuller og båndet med en sikkerhedslås. Der er taget højde for alle sikkerhedskrav ifølge Europæisk Standard og produktet består hverken af PVC, nikkel eller thalater.

Nubnab fås med 8 forskellige motiver: Til drenge: abe, hund, dreng og bil. Til piger: Mariehøne, bamse, kat eller jordbær.

NUBNAB® hagesmækclips® forhandles på: www.nubnab.dk og udvalgte børneudstyrsbutikker se forhandlere på www.nubnab.dk og download billeder og tekst.
Vejl. udsalgspris kr. 69,-

Læs mere her

tags: bilen, udland, nikkel,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar