mandag den 10. december 2012

Tryg uddeler gratis sikkerhedsbriller nytårsaftensdag

Den 31. december uddeler Tryg gratis sikkerhedsbriller til danskerne på udvalgte togstationer landet over. Initiativet skal medvirke til at forebygge alvorlige øjenskader hos børn og voksne.

Nytårsaftensdag vil Tryg uddele gratis sikkerhedsbriller til børn og voksne på en række togstationer landet over. Initiativet er sat i søren for at forebygge alvorlige øjenskader:

- Vi har valgt at sætte fokus på sikkerhed ved fyrværkeri, fordi vi som tryghedsleverandører ønsker at hjælpe danskerne med at passe på dem selv. Derfor har vi fokus på brugen af sikkerhedsbriller, så færre børn og voksne får alvorlige øjenskader, når det nye år skal skydes ind, siger Allan Frederiksen fra Tryg.

Her kan du få udleveret sikkerhedsbrillerne
Der bliver uddelt sikkerhedsbriller følgende steder i Danmark den 31. december mellem kl. 10 og 17:

Københavns Hovedbanegård
Valby Station
Høje Tåstrup Station
Vejle Station
Århus Station
Ålborg Station
Odense Station

Kampagne gør opmærksom på initiativet
Uddelingen af de gratis sikkerhedsbriller vil desuden blive annonceret via annoncer på internettet perioden den 23.- 31. december:

- Det er vores håb at et stort antal danskere børn som voksne vil tage imod tilbuddet om de gratis sikkerhedsbriller for at komme skaderne til livs. Derfor har vi valgt at annoncere for initiativet via internettet, slutter Allan Frederiksen fra Tryg.

Om TrygVesta
TrygVesta vil opleves som Nordens ledende tryghedsleverandør og arbejder for, at bekymringer ikke skal stå i vejen for vores kunders hverdag. I 2008 sikrede vores 4.000 medarbejdere i samspil med vores leverancer hver dag tryghed for mere end 2,2 millioner privatpersoner og mere end 100.000 virksomheder. Med bruttopræmieindtægter på 17,3 mia. kr. i 2008 er vi det næststørste skadeforsikringsselskab i Norden. I Danmark og Norge er vi henholdsvis den største og tredjestørste aktør, mens vi i Finland og Sverige, hvor vi har haft aktiviteter siden henholdsvis 2002 og 2006, oplever hastig vækst. Se også www.trygvesta.com og www.tryg.dk

Læs mere her

tags: Danmark, 2008, Sverige, Norge, København, internet, 2002, Århus, Vejle, Odense, december, forsikringsselskab, virksomhed, 2006, Valby, Finland, privatperson,

1 kommentar:

  1. Det er efterhånden ret deprimerende, at følge med i hvormange øjenskader der sker hver eneste nytårs aften rundt om i Danmark. Jeg synes derfor, at ideen er rigtig god, både for de unge der redder deres øjne fra skader,- men sikkert også for sikringen, der redder lidt erstatninger

    SvarSlet