fredag den 7. december 2012

Rend og Hop render med handicapprisen

Idrætsforening får Tønder Kommunes Handicappris for at give handicappede adgang til idrættens verden

Idrætsforeningen Rend og Hop har fået Tønder Kommunes Handicappris 2012. Rend og Hop, der er en idrætsforening for både børn og voksne med fysiske og psykiske handicap, modtog prisen af viceborgmester Peter Christensen ved en sammenkomst på rådhuset i Tønder.

- I får prisen, fordi I gør et stort og fantastisk arbejde for at fremme handicapsporten. I yder en stor indsats for at give borgere med handicap adgang til idrættens fantastiske verden. I er med til at give borgere med handicap lige muligheder, sagde Peter Christensen om begrundelsen for at vælge Rend og Hop som årets prismodtager.

Bag uddelingen af Handicapprisen står Handicaprådet i Tønder Kommune. Med prisuddelingen ønsker rådet at anerkende og synliggøre den særligt gode indsats for borgere med handicap.

Rend og Hop har eksisteret i en årrække, og i årenes løb har mange voksne haft glæde af foreningens aktiviteter og tilbud. I 2011 udvidede foreningen programmet, så der nu også er aktiviteter for børn. Det er blevet godt modtaget og har været en stor succes.

- Børn med handicap har stor glæde af at dyrke sport. Det gør børnene gladere og bedre tilpas. Børnene trives bedre i en udfordrende hverdag og får gode sociale relationer, bemærkede Peter Christensen.

Inden selve prisuddelingen havde Handicaprådets formand, Birthe Frikke, budt velkommen, og handicaprådsmedlem Marieke Heimburger fortalte bl.a. lidt om rådets arbejde.

Det var tredje gang, Handicapprisen blev uddelt i Tønder Kommune. Sidste år gik prisen til arrangørerne af den årlige handicapidrætsdag i Tønder, og tidligere har Huset Venture Syddanmark og Pernille Raahauge, Tønder, delt prisen.


Læs mere her

tags: 2011, borgmester, 2012, Tønder, rådhus, handicap,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar