fredag den 27. februar 2015

Ideer til personlige Mors Dags-gaver

Hvert år, altid den 2. søndag i maj, oprinder dagen: Mors Dag. Morgenbordet er dækket med kærlighed, små opmærksomheder er sirligt lagt frem, og de huslige pligter er omhyggeligt udført af flittige små hjælpere: Det er Mors Dag! I Danmark og i mange andre lande er det dagen, hvor små og store børn viser, hvor meget de værdsætter deres mor. CEWE giver her tips til specielle opmærksomheder og personlige fotoprodukter, som vil glæde enhver mor. Helt bevidst nydelse af fælles tid
Traditionelt set gives blomster, chokolade og små presenter til Mors Dag. Hjemmelavede gaver er dog fortsat specielt populære. De udtrykker, at gavegiveren har gjort sig tanker om gaven og har investeret tid i forberedelserne og udførslen.

En idé er at lave cupcakes som en sød overraskelse til mor. Som pynt til kagerne kan der anvendes grill-træpinde, der stikkes ned i kagerne - påklæbet klistermærker af mor og børnene – på hver side af pindene.
En lækker, hjemmegjort marmelade kan også klargøres og påfyldes glas, som er forsynet med søde fotostickers af ungerne.

Hvis 2. søndag i maj viser sig fra sin solskinsside er en picknick en oplagt mulighed for at samle familien. Mor kan på turen få overrakt et fint forklæde med et billede af børnene, en snekugle med fotos omhyldet af røde hjerter eller fine dækkeservietter med billeder af familien. Andre overvejelser kunne være køleskabsmagneter, café latte krus eller vendespil – alle med personlige billeder af fx børnene påtrykt.

Et spørgsmål om tid – hvad har mor virkelig brug for
På ét punkt er alle enige: Egentlig skulle hver dag være mors dag… Mor organiserer, kører, trøster og støtter sine kære i alle livssituationer. Med en CEWE KALENDER som "tilgodekort" kan børnene hele året rundt sige "Tak" og forære mor den mest værdifulde gave: Tid.

12 opmærksomheder - en pr. måned - kan (med hjælp fra fx far) omsættes i en smuk dekorativ kalender. Den ene måned kan mor få hjælp til det huslige, en anden måned muliggør en tur til wellness, en tredje gave kan være en hjemmemiddag i familiens skød, hvor mor er æresgæst. Alle opmærksomheder vil med sikkerhed være øjeblikke, som mor husker! Gældende for alle CEWE KALENDERE er, at startmåneden på kalenderen er valgfri – de søde ideer kan således påbegyndes allerede i maj måned!

Store børn vil også gerne sige "Tak"
En gang mor – altid mor – også selvom børnene er fløjet fra reden og har fået deres egne familier.
Personligt kreerede CEWE CARDS muliggør, at de unge mennesker, som ikke lige bor "om hjørnet", kan sende deres mor en kærlig hilsen.
En smuk fotoforstørrelse fra en fælles udflugt tryller med garanti også et smil frem på mors læber.

De dejligste, fælles oplevelser fra året kan også gemmes og genopleves i en CEWE FOTOBOG.
Billeder fra den seneste ferie, fra julen 2014 eller fra et fælles weekendophold udgør en meget personlig måde at sige "Tak" på. Ved hjælp af en QR-kode kan små videosekvenser integreres i bogen og gøre oplevelserne endnu mere nærværende.

Når Mors dag er slut, har mor stadig mulighed for at tage ture ned af Memory Lane ved at betragte og genopleve alle de i bogen skildrede øjeblikke.

Læs mere her

tags: Danmark, OB, chokolade, 2014,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar