fredag den 24. april 2015

Ny giftfri shampoo dræber hovedlus og deres æg på 10 minutter

En enkelt behandling med Licener er nok – og der skal ikke kæmmes Nu kan man slippe af med ubehagelige luseproblemer med én eneste behandling, der blot varer 10 minutter. I stedet for at bruge gift eller andre kemikalier, kvæler den nye skånsomme shampoo Licener både lus og æg på alle udviklingsstadier.

Kvæler både lus og æg
Det naturlige indholdsstof i Licener er ekstrakt fra Neem-træet, der bl.a. vokser i Indien. Neem-ekstrakten virker ikke kemisk – men mekanisk - ved at lægge en hinde omkring lusenes æg og blokere for ilttilførslen. På voksne lus virker ekstrakten ved at lukke af for lusens åndingshuller. Resul-tatet er, at behandlingen er effektiv på 10 minutter.

Ingen kæmning – bare hårvask
Samtidig slipper man for at bruge tættekam, og det vil være en rigtig god nyhed for mange, der har prøvet den ubehagelige kamp mod lus. Når behandlingen er gennemført, vaskes håret bare normalt.

Licener, der er lugtfri og
uden bekæmpelsesmidler eller aktive kemiske ingredienser, er dokumenteret 100% effektiv ved flere kliniske studier blandt børn med hovedlus. Licener er desuden en skånsom shampoo, som er hudtestet i forsøg og sammenlignet med Nivea Silky Shine.

Til voksne og børn fra 2 år
Licener er et medicinteknisk produkt (Medical Device Class1) og er CE-mærket.

En flaske på 100 ml rækker til én behandling til langt hår. Er set til vejledende pris 124 kr hos bl.a. Matas, Bilka, Føtex, SuperBest og på en række apoteker.

Læs mere her

tags: Bilka, Føtex, medicin, Indien, kemi,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar