søndag den 3. april 2016

Der mangler hænder i IK Frem


Alle klubaktiviteter er indstillettorsdag, for da skal alle aktive møde til ekstraordinær generalforsamling i Stensbohallen.Det er fantastisk, at der er en idrætsforening med 1100 medlemmer i en by med 1200 mennesker.

Det vidner om masser af initiativ, aktivitet og en vilje til at gøre en ekstra indsats og være med i en landsbys forpligtende fællesskab. Det er kort sagt ret sejt, lyder det fra nybagt formand for gymnastik afdelingen Martin Kjærgaard Jensen i IK Frem, der dækker både Sønderup og Suldrup.

Til gengæld er det ikke spor sejt, nærmere ret træls, at der tilsyneladende ikke er nogen, der har lyst til at stå i spidsen og være med i hovedbestyrelsen for IK Frem.

På den ordinære generalforsamling forlod formand gennem tre år, Henrik Brandt posten, og det gjorde kasserer Gitte Nielsen også. Tilbage sidder næstformand Ulrik Pedersen, men det er ligesom lidt for lidt.

Derfor er der indkaldt til ekstraordinær generalforsamling i Stensbohallen i morgen aften med det ene punkt på dagsordenen at få valgt en ny formand og en ny kasserer samt en suppleant.

For at ingen aktiv idrætsudøver endsige motionist skal have en undskyldning for ikke at komme, er alle aktiviteter i alle klubbens afdelinger aflyst i morgen aften. Det gælder også motion i motionscentret.

Det er simpelt hen for at få så mange som muligt med til den ekstraordinære generalforsamling, fortæller Martin Kjærgaard Jensen.

Gitte Nielsen, der nu er 50+ har været aktiv i det lokale foreningsliv siden hun var 15 år, de seneste år som kasserer i hovedbestyrelsen. Nu må det ligesom at være andres tur til at tage over, men vi mangler i den grad folk på 25-40 år, der er frisk på at tage en tjans for fællesskabet. Det er svært at sparke i gang, indrømmer hun.

Netop fordi det er svært at få folk til at give den en ekstra skalle for fællesskab og lokal idræt, ved folk også godt, at de ikke skal sige ret meget, før de bliver valgt ind.

Vi har da vredet armen lidt om på folk, især hvis der kommer nye til, indrømmer Gitte Nielsen.

Martin Kjærgaard Jensen er ingen undtagelse. Som tilflytter tilbød han at træne gymnastik for børn, fordi hans døtre er begyndt at gå til gymnastik i IK Frem. Og før, jeg fik set mig om, var jeg formand for gymnastikafdelingen, griner Martin Kjærgaard Jensen.

Men det er fint med mig. Jeg synes, det er så flot, at de mange frivillige i IK Frem gennem hårdt arbejde og sammenhold har skabt en så aktiv forening endda med et super flot økonomisk resultat i 2015. Der er sat 100.000 kr. af til nye tiltag og yderligere 100.000 kr. er lagt til siden, fortæller Martin Kjærgaard Jensen.

Det kan derfor blive en forholdsvis nem opgave at gå til som ny formand og kasserer.

Læs mere her

tags: økonomi, gymnastik,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar