fredag den 22. april 2016

PREMIERE: Der kommer en dag!


Der kommer en dag er en ny dansk spillefilm, som har premiere i biograferne den 21. april. Det er historien om heltemod, fællesskab og om at gøre det rigtige.Der kommer en dag er historien om de to brødre, Elmer og Erik, der anbringes på børnehjemmet Gudbjerg. Her sander de hurtigt den ubarmhjertige virkelighed. Der er tale om en film baseret på virkelige hændelser for ganske få år siden i Danmark.

For Foreningen Far vidner historien om den ligegyldighed, der kendetegner politikere og ansvarlige ministerier med rå diskrimination og manglende kvalitet for børn og borgere i dag på familie området. Der kommer en dag, hvor vi vil se tilbage på endnu et sort kapitel i Danmarkshistorien, hvor frit valg, lige muligheder og basal retssikkerhed for børn og borgere ikke fandtes.

Foreningen Far forventer fuld ligestilling på familie området i perioden 2016-2020 samt kvalitetssikring i det offentlige. Alt andet er på ingen måde godt nok for danske børn og borgere – eller Danmarks fremtid med sunde værdier baseret på ordentlighed.

Træd i karakter Politikere, Ministerier og offentlige ledere. Træd i karakter NU!

Læs mere her

tags: Danmark, biograf, politi, 2020, 2020, 2016, retssikkerhed,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar