lørdag den 16. april 2016

Regndans med superfunktionel børnekollektion fra Sways -på stylepit.dk


Så er der godt nyt til de 5-12 årige der elsker regn: RAINS har skabt den skønneste regntøjskollektion, perfekt til det danske vejrs luner og i cool miniudgave til dine, mine og vores børn. STYLEPIT glæder sig over den minimalistiske kollektion til modeglade børn.Sways er tilpasset det moderne og eventyrlystne barns aktive livsstil, med fokus på samspillet mellem funktionalitet og design. Hele ideen bag kollektionen er, at børnene skal føle sig glade og fedt klædt - selv i regnvejr blandt vennerne.

De fleste 8-12 årige har en klar holdning til regntøj - det er besværligt, det er ikke fedt og er bare i vejen for at se cool ud. Det fører til børn i drivvådt tøj og kolde næser, når det indkøbte regntøj bare ikke bruges.

Sådan er det ikke længere. Med Sways helt nye kollektion får de en supercool miniudgave af RAINS voksenkollektion. En kollektion med attitude og referencer til en aktiv barndom.

Selvom RAINS står bag med designteam og distribution, er Sways helt uafhængigt af hovedfirmaet. Sways er sin egen, både i design og funktionalitet. Kun det høje kvalitetsniveau er det samme.

Den moderne udgave af børneregntøj viser en cool stil og et livsstils koncept tilpasset de 5-12-årige - se den på stylepit.dk


Læs mere her

tags: RAI, livsstil,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar