søndag den 5. oktober 2014

Norges bedste far udgiver familiekogebog på dansk!

Spørger man børnene, hvad de allerhelst vil have til aftensmad, svarer de pizza, pasta, burgere og pandekager. Og fars liste er ikke meget anderledes … I Fars gryder viser den norske journalist, forfatter og far, Per A. Risnes, vejen med opskrifter på alle ungernes livretter. Han viser, hvordan manden i huset nemt bliver børnenes yndlingskok med opskrifter på bløde burgerboller, sprøde pizzabunde og grillede kyllingespyd.
I bogen genskabes familiens favoritter fra bunden. De gode råvarer, det grønne tilbehør og den store kærlighed til hjemmelavet feel good-mad er i centrum, og ungerne kan sagtens være med i køkkenet og se, hvordan maden bliver til.

Bogen indeholder et væld af flotte, detaljerede og appetitvækkende fotos af de mange retter, ingredienser og fremgangsmåder. Bogen er opdelt i temaer som f.eks. pizza, hamburger, pasta, pølser, fish 'n' chips og naturligvis drinks, som mor kan nyde, mens far og ungerne knokler i køkkenet.

Per A. Risnes er en far-stjerne i Norge med 30.000 solgte eksemplarer af bøgerne Verdens beste pappa og Pappa kan alt.
Fars gryder vandt prisen for årets bedste kogebog i Norge i 2013 og er nomineret til Gourmand International Cookbook Award 2014.


Fars gryder udkommer på TURBINE forlaget d. 3. oktober 2014


Fars gryder / Per A. Risnes. Fotos af Marte Garmann. På dansk ved Camilla Pi Kirkegaard. TURBINE, Århus, 2014. ISBN: 9788771417845. 198 sider. Vejledende pris: 279,95 kr.

www.turbineforlaget.dk
post@turbine.dk



Læs mere her

tags: Norge, Århus, Vejle, 2013, pasta, råvarer, journalist, forfatter, 2014,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar