mandag den 18. maj 2015

Forældremyndighed og bopæl bør helt afskaffes for børn


Foreningen Far anbefaler politikerne at afskaffe forældremyndighed og bopælsbegrebet for børn, som hørte fortiden til. Det eneste vigtige for barnet er samvær med far og mor i det omfang, som er bedst for barnet.Glade danske børn handler om god forældreevne, ægte kærlighed og kvalitetstid med gode forældre m/k.

Alle børn og borgere i Danmark skal behandles med ligeværdighed og respekt - det er faktisk en menneskeret - og vi kan ikke i dag komme børn i moderne familier eller specielle situationer ned i fortidens kasser.

I forhold til den aktuelle sag om forældremyndighed til en morder bør politikerne stille sig selv spørgsmålet. Hvordan kan Statsforvaltningen træffe en så skæv afgørelse, som at give forældremyndighed til en morder, selvom lovgivningen bestemt bør ændres. Når gode fædre og ordentlige borgere med ren straffeattest samtidig kan miste forældremyndigheden uden at de selv er årsagen. Der er jo noget helt galt i den offentlige familie lovgivning og praksis i Statsforvaltningen.

Alt hvad forældremyndighed og bopæl har til hensigt at sikre, kan i dag ses ud fra barnets samvær med en individuel og konkret vurdering af ca. 20 punkter, som skal afklares for alle børn. Problemet i dag er at alle børn ikke passer ned i de samme forældede kasser med forældremyndighed og bopæl. Det skader danske børn.

Vi skal have alle børn med i fremtidens velfærdssamfund.

Læs mere her

tags: Danmark, politi, lovgivning, kaffe,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar