onsdag den 13. maj 2015

Ny tendens: Events som konfirmationsgaver

$(document).ready(function() { $("a.oembed").oembed(null,{ maxWidth: 428, maxHeight: 528 }); });
Ofte står der 'penge' højest på konfirmandernes ønskeseddel. Men ifølge Mads Laudrup fra iværksættervirksomheden Book En Stjerne er en ny tendens ved at vinde frem: Den personlige stjernehilsen eller event til konfirmationsfesten. Danmarksmesteren i freestyle-fodbold Brian "Brizze" Mengel er fx næsten udsolgt som konfirmationsgave.Iværksættervirksomheden, Book En Stjerne, som Mads Laudrup står bag, ser netop nu en ny tendens: At konfirmationsgaven bliver mere personlig, uanset om det drejer sig om en personlig videohilsen eller et personligt event til konfirmanden.

"Ofte ønsker konfirmander sig penge, men vi er selvfølgelig glade for, at der nu også kommer fokus på en personlig stjernegave, som kan være et godt minde på selve konfirmationsdagen. Alternativt ser vi også en tendens til, at den personlige gave købes som et gavekort – fx i form af en gæstetræning, hvor konfirmanden på en aftalt dag møder op i en svømmehal, et dansestudie eller lignende, for at møde og træne med hans eller hendes idol," siger Mads Laudrup, bestyrelsesformand i iværksættervirksomheden Book En Stjerne og halvtidsprofessionel fodboldspiller i FC Helsingør.

15 konfirmander får en freestyle-fodboldoplevelse i gave
Danmarksmesteren i freestylefodbold Brian 'Brizze' Mengel er næsten udsolgt som konfirmationsgave gennem Book En Stjerne. Han skal ud til cirka 15 konfirmationer fra 12. april til 10. maj. Her får 15 fodboldtossede konfirmander sig en god overraskelse med mulighed for at lære tricks og blive underholdt af danmarksmesteren i freestylefodbold.

"Brian er et godt eksempel på hele ideen bag vores virksomhed: At få stjernerne ud til deres fans, så de får en unik oplevelse" siger Mads Laudrup.

Hvis ikke lige det er fodbold der hitter, så er der også mulighed for sangundervisning med sangere, svømmetræning med svømmere eller danseundervisning med dansere – uanset om det gælder en personlig videohilsen, en eventgave til konfirmanden eller et utraditionelt indslag i den klassiske tale til konfirmanden.

Det var netop, hvad Mads Laudrup drømte om, da han efter Vild Med Dans-deltagelsen i 2013 fik idéen til at skabe en anden type fankommunikation. Derfor har han gennem de seneste 12 mdr. bygget en iværksættervirksomhed op og er nu på vej fra fodboldlivet til forretningslivet med Book En Stjerne.

Om Book En Stjerne
Book En Stjerne er en iværksættervirksomhed, som tilbyder at få en personlig videohilsen eller en event hjem i stuen. Over 100 stjerner er foreløbig på listen - fx Martin Brygmann, Chili Klaus, Rikke Møller Pedersen og Anders W Berthelsen.

Se mere på bookenstjerne.dk og få også inspiration til konfirmationsgaven i den nylancerede app. Hent den i App Store, Google Play eller via SMS: Send bookenstjerne til 1919.

Læs mere her

tags: Danmark, 2013, bestyrelsesformand, Google, fodbold, virksomhed, penge, Helsingør, kommunikation, iværksættervirksomhed, undervisning,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar