fredag den 21. august 2015

Ørestaden bliver selvlysende


The Color Run Night, hvor deltagerne løber og bliver oversprøjtet med UV-farver, er en stor succes i USA og resten af verden. Den 18. september indtager eventet, der er præsenteret af Phillips Ambilight TV, Ørestad Syd med farverigt aftenløb og stemningsfuld lyskunst.De sidste ti år har Ørestad markeret sig som Københavns nye arkitektoniske centrum med bl.a. VM-Bjerget, 8TALLET Bella Sky, DR Byen og Tietgenkollegiet. Den 18. september bliver bydelen oplyst af neonlys, når eventet The Color Run Night afholdes i Ørestad Syd med en eksplosion af UV-farver og smukke lysoplevelser.

Eventet, der har gået sin sejrsgang over USA, går ud på, at deltagerne løber i mørke. Undervejs løber de igennem funklende sæbebobler og bliver overhældt med UV-farvepulver, der lyser op i nattemørket i bydelen på kanten af fælleden. Og der er flere overraskelser i vente, lover arrangørerne.

"The Color Run Night er en blanding af løb og fest, og er for folk i alle aldre. Fordi det foregår om aftenen, og er en oplevelse ud over det sædvanlige, tiltrækker det alle typer mennesker og løbere, fra lokale beboere, løbeklubber, firmaer og kærestepar - til familier og deres børn ned til 10 års alderen. Der er en helt særlig stemning til dette løb", siger løbsdirektør i The Color Run Nordic Christian Thomsen, der har deltaget i The Color Run Night i New York City.

Det er første gang, The Color Run Night kommer til Danmark. Og københavnerne har taget godt imod eventet – pt. er over 15.000 mennesker tilmeldt løbet på Facebook, og arrangørerne forventer mere end 6.000 deltagere. The Color Run afholdes også om dagen, om end i et andet format, og i maj løb mere end 11.000 mennesker med i Valbyparken.

Når deltagerne har gennemført løbet, fortsætter eventen med en storslået lysfest med DJ Jean Eric von Baden, koordinerede farvekast og dansere. Desuden vil der være forskellige former for stemningsfuld lyskunst, som vil sætte sit præg på Ørestaden.

I det hele taget er The Color Run Night en smuk visuel oplevelse, hvor deltagerne kommer til at opleve Ørestad Syd på en helt ny måde end i dagslys.

"Det bliver en event ud over det sædvanlige. Vi er utrolig glade for at få lov til at lave et event i Ørestad og sætte kulør på en af Københavns nye bydele. Vi er blevet taget utrolig godt imod af de lokale partnere, som har været med til at gøre det muligt, at The Color Run Night kommer til København," siger Christian Thomsen fra The Color Run Nordic.

-----------------

The Color Run Night præsenteres af Philips Ambilight TV og arrangeres i samarbejde med By og Havn, Tetris A/S Ejendomsudvikling, Grundejerforeningssekretariatet Ørestad Syd og Field's.

Hvad: The Color Run Night
Hvor: PLUG N PLAY, Asger Jorns Allé 6, 2300 Kbh S
Hvornår: 18. september kl. 17-23.

Læs mere:
www.thecolorrun.dk/events/kobenhavn-night

Find billeder her:
http://bit.ly/1JhTT1v

Se video her:
https://www.youtube.com/watch v=YW1i3jeJ8rw
https://www.youtube.com/watch v=hPRkK-gQjzg

Læs mere her

tags: New York, USA, Danmark, København, direktør, kunst, Facebook, Philips, Valby, DR Byen, Ørestaden, Ford,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar