torsdag den 13. august 2015

Så er der hjælp til teenagehuden - bogen, Min dejlige hud: Trin for trin-guide er udkommet


Som teenager kan bumser, urenheder, tør og sart hud og meget andet ind imellem gøre det svært at være glad for sin hud. Heldigvis er der nu hjælp at hente med den nye bog "Min dejlige hud". Her findes tips og råd til alle slags hudtyper, og du kan lave alle dine produkter selv - de fleste ingredienser har du allerede stående hjemme på køkkenhylderne og på badeværelset.Bogen giver tips til masker, peelings og generel pleje til alle teenagehudtyper; så saml dine veninder til en hyggelig dag, hvor I laver hjemmelavede hudprodukter af sunde råvarer, der gavner jeres dejlige hud – uanset om I har forskellige eller samme hudtyper.

Det er skønt at forkæle sig selv med en behagelig, lindrende og helende maske, men en sund hud skabes ikke kun udefra. Derfor rummer bogen også opskrifter på sunde juicer og smoothies, som giver fugt og glød indefra – og som ikke mindst smager fantastisk!

Bogen er skrevet af Laura Bonné, som ejer Amazing Space under d'Angleterre i København, efter idé af Gitte Hugreffe Ankersen.

Giv din hud den bedste pleje både indefra og udefra.


Læs mere her

tags: København, råvarer,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar