tirsdag den 11. august 2015

Smuk billedbog: Pigen med den sorte kuffert


Det var en meget mærkelig fornemmelse, at stå der med ryggen til kirken. I kufferten havde hun én ting, et billede af far og mor.Pigen med den sorte kuffert har mistet sine forældre. Og nu skal hun bo ved en tante. Den første tante, hun bliver præsenteret for, takker hun nej til. Det kommer ikke til at gå. Derfor bliver hun præsenteret for Tante Marvilla, der bor i et kæmpe stort hus og lever et liv i sus og dus. Pigen med den sorte kuffert forlader hendes hjem med ordene: "Tak for i dag, men det her går ikke."
Næste stop bliver hos tante Wilda.

En smuk billedbog om sorg og savn – og om at gribe muligheden for at komme videre.

Pigen med den sorte kuffert er Christine Lund Jakobsens anden billedbog. Hun debuterede med "Hvis jeg flytter i en flaske" tidligere på året. Den nye bog har et mere alvorligt tema, end den forrige, men sproget er stadig lyst og let.

Illustrationerne er lavet af den rutinerede Lasse Bekker Weinreich, der med sine fine tegninger er med at til underbygge fortællingen om pigen, der gerne vil leve trods sorg og savn.


Bogen udkommer d. 10. august på Turbine


Pigen med den sorte kuffert // Christine Lund Jakobsen // illustreret af Lasse Bekker Weinreich // Turbine 2015 // ISBN: 978-87-406-0423-8 // 36 sider // vejl. pris 249,95 kr

Læs mere her

tags: sprog,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar