torsdag den 27. august 2015

Snedige Rulleskøjter på markedet


Det var førhen svært at købe rulleskøjter til børn. Hvilken størrelse skøjte passer i længde og bredde Skal de være større eller mindre end de sko barnet bruger i dag Skal det være side by side rulleskøjte eller inline / TRI skøjte En masse spørgsmål som gjorde man var udtryk ved at købe dem over nettet. Derfor var det ofte langt lettere at tage ind i en butik og lade eksperterne hjælpe.Prisen skal NED og kvaliteten OP
Martin Olsen fra www.Legehjulet.dk som er børnerulleskøjte ekspert, har løst problemet så børn i Danmark nu i højere grad kan komme ud og trille uden far og mor behøver gå i butik for at købe og måle. Far og mor kan nemlig købe de eftertragtede 3i1 rulleskøjter fra Nijdam (Holland) fra sofaen. 3i1 er uden tvivl VOKSE rulleskøjte NR 1 i Danmark fordi:

3i1 rulleskøjten fra Nijdam kan omformes mellem side by side, Inline og TRI rulleskøjte. Men udover kan den JUSTERES i sko størrelsen. Den kan justeres på en sådan måde, at skøjten 27-30 (kan gøres større og mindre så den passer DIT barns fod). Skosnuden skubbes UDAD ved at trykke på en knap – smart ikke

Altså det er GENIALT når skøjter kan have flere funktioner, fortæller Martin Olsen. Ofte når barnet er mindre, gør de usikre ben at barnet skal starte på en side by side rulleskøjte. Når bevægelserne bliver bedre og balancen øges – kan skøjten let laves om til INLINE. INLINE er i mange børns øjne STATUS og viser de er VOKSET så de nu må køre på de samme skøjter som de STORE børn. (og det kan de sagtens).

Rentabel rulleskøjte også god i institutionerne
Hvert år handler landets institutioner rulleskøjter hos blandt andet Legehjulet.dk. Offentlige besparelser tvinger institutionerne til at tænke SMART og hente de besparelser som kan hentes.
Det gør nok at blandt andet disse skøjter, som jo netop kan tilpasse de enkelte børn – får budgettet til at række meget længere, vurderer Martin Olsen. De mange funktioner på skøjterne og netop muligheden for at kunne justere størrelsen, gør, at børnehaver og SFO´er kan nedbringe antallet af købte skøjter og have mere økonomi til at købe andet legetøj.

Kæmpe fordel ved base i udkants Danmark
Martin Olsen griner når der bliver nævnt hvorfor Legehjulet.dk ApS valgte at flytte til Rask Mølle. Det ligger jo i udkants Danmark Udkants Danmark, gentager Martin, det begreb findes ikke i internet verdenen. Her er det en kæmpe fordel at ligge udenfor stor byen. Det betyder, du kan købe et meget større lager for de samme penge – og konkurrere med udlandet pga. den mere rimelige husleje.
Kunderne oplever det jo slet ikke. Hastigheden for at sende rundt i hele Danmark er skam lige så hurtig. Vi ligger 35 minutters kørsel fra Taulov. Hver dag kommer både GLS og Postdanmark og henter paller og postburer som sendes ud over hele landet. Men det er vores held at vi kan ligge lidt UDENFOR storbyen – så kan vi fokusere på at lave lønsom internet drift.

Legehjulet.dk er brohoved for Nijdam mærkerne i Danmark. Det betyder at rulleskøjter, skateboards og løbehjul lagerføres i rigelige mængder. Det gør den store webbutik kan tilbyde konkurrencedygtige priser til private men også til andre legetøjs butikker og webshops.

Læs mere her

tags: Danmark, Holland, internet, økonomi, storby, SF, udland, penge, børnehave, konkurrence, husleje,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar