tirsdag den 3. juni 2014

Foredrag: Nattesøvnen tilbage til børnefamilierne

Volder putningen af familiens mindste problemer Er nattesøvnen en by i Rusland Powernapper dit barn Eller arbejder du med børnefamilier og kunne tænke dig viden og redskaber til at lære børnene at sove trygt og godt - så har du chancen nu. Jeanette Wegge-Larsen, stifter af Sovecoach.dk gæster Nordfyns gymnasium med foredraget "Nattesøvnen tilbage til børnefamilierne" d. 10. juni kl. 19-21.

Jeanette har siden 2007 hjulpet mere end 2000 danske børnefamilier til bedre sovevaner.

Under foredraget tager Jeanette deltagerne på en underholdende tur gennem søvnens ABC. Du lærer hvordan børns søvn hænger sammen, hvilke søvnmekanismer du bør være opmærksom på, hvilke hovsaløsninger du bør undgå og giver dig redskaber til, hvordan du løser eventuelle søvnudfordringer.

Foredraget veksler mellem faktuel viden, videnskabelige undersøgelser, humor og lidt selvironi og praktiske erfaringer - erfaringer, som Jeanette har gjort sig som mor, og i de mange familier, hun har været i kontakt med. Der bliver rig mulighed for at stille spørgsmål til Jeanette undervejs.

Sovecoach.dk bygger på anerkendelse, tryghed og tillid. Det skal være trygt at lægge sig til at sove og børnene skal vide, at vi altid vil komme tilbage, når de har brug for det.

Billetter til 249kr kan købes på www.sovecoach.dk eller ved indgangen. Prisen inkluderer foruden foredraget en måneds adgang til "Soveteorien" på Sovecoach.dk, som er et online opslagsværk med alt hvad du har brug for at vide, om dit barns søvn og redskaber til at løse søvnudfordringer (normalpris 199kr).

Der er små goodiebags til alle deltagere og malebøger til de første 20 tilmeldte og desuden vil der blive trukket lod om et personligt forløb hos Jeanette (værdi 999kr).

Ved foredraget kan du også købe Sovecoach.dk´s nye puttebamser med hjem til din guldklump.

TID: 10. juni 2014 kl. 19-21.
STED: Nordfyns Gymnasium, Højagervej 25, 5471 Søndersø (Kantinen).
BILLETTER: www.sovecoach.dk/priser (Foredrag/Events)
PRIS: 249kr

Læs mere her

tags: Rusland, 2007, Gymnasium, videnskab, 2014, coach,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar