fredag den 6. juni 2014

Foredrag: Nattesøvnen tilbage til børnefamilierne

Er sengetid blevet en langtrukken og besværlig affære, vågner dit barn hyppigt om natten eller powernapper det sig gennem dagen Eller arbejder du med børnfamilier og kunne tænke dig indsigt og redskaber til at give børn gode sovevaner Så er dette foredrag noget for dig. Stifter af Sovecoach.dk Jeanette Wegge-Larsen, holder foredraget "Nattesøvnen tilbage til børnefamilierne" i Randers d. 11. juni kl. 19-21.

Jeanette har gennem Sovecoach.dk hjulpet mere end 2000 danske børnefamilier til bedre sovevaner siden 2007.

Ved foredraget tages deltagerne på en underholdende tur gennem søvnens ABC. Du får fakta om børns søvn og hvilke søvnmekanismer du skal være opmærksom på, hvilke hovsaløsninger du bør undgå og du får redskaber til, hvordan eventuelle søvnudfordringer løses.

Sovecoach.dk´s teknikker bygger på anerkendelse, tryghed og tillid. Trygge børn, der mødes med anerkendelse, sover nemlig bedst.

Foredraget, som henvender sig til forældre og professionelle med børn i aldersgruppen 0-4 år, veksler mellem fakta, videnskabelige undersøgelser, humor og lidt selvironi og praktiske erfaringer - erfaringer, som Jeanette har gjort sig dels som mor, og dels i de familier, hun har arbejdet med. Der bliver selvfølgelig rig mulighed for at stille spørgsmål til Jeanette.

Du kan købe billetter til 249kr på www.sovecoach.dk eller ved indgangen. Prisen inkluderer foruden foredraget også en måneds adgang til "Soveteorien". Soveteorien er et omfattende online opslagsværk med alt hvad du har brug for at vide, om dit barns søvn og redskaber til at løse søvnudfordringer (normalpris 199kr).

Desuden vil der under arrangementet blive trukket lod om et personligt forløb hos Jeanette (værdi 999kr).

Ved foredraget kan du også købe Sovecoach.dk´s nye puttebamser med hjem til din guldklump.

TID: 11. juni 2014 kl. 19-21.
STED: Tebbestrup Forsamlingshus, Bysmedien 7, Tebbestrup, 8940 Randers.
BILLETTER: www.sovecoach.dk/priser (Foredrag/Events)
PRIS: 249kr


Læs mere her

tags: billetter, Randers, 2007, videnskab, 2014, coach,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar