onsdag den 18. juni 2014

Nødløgn Den var ny!

Foreningen Far trækker på smilebåndet og ryster på hovedet. Hvad kalder vi det, når familie systemet i Danmark bygger på en stor nødløgn Nødløgnen har været brugt de seneste årtier til at bortforklare fejlhåndtering i skønsmæssigt over 100.000 børnesager i Danmark og manglende modernisering af lovgivning og praksis. Den har været brugt til at bortforklare manglende ligestilling af mænd og kvinder på familie området i takt med samfundsudviklingen og udviklingen i uddannelsessystemet og på arbejdsmarkedet.

Nødløgnen hedder "Det Bedste for Barnet" og er indskrevet med nærmest systematisk flid i lovgivning, vejledninger og praksis - og er blevet en del af kulturen – men den misbruges og er gået alt for langt. For sagen er hvordan man kan bortforklare, at man træffer afgørelser som er "Bedst for Barnet", når der hverken er fuld information, de rigtige mennesker ikke taler sammen, oplysninger falder ned i sorte huller, der er for mange deltagere og enheder i det offentlige Danmark for børn og forældre, der er tekniske lovhindringer og sker markant direkte og indirekte forskelsbehandling af mennesker baseret på køn.

Foreningen Far anbefaler politikerne at få grundigt undersøgt og moderniseret familielovgivningen og praksis. Vi anbefaler fokus på at skabe verdens bedste familielovgivning og praksis baseret på respekt for mennesker, lige muligheder samt overholdelse af dansk og international lovgivning og menneskerettighederne.

Foreningen Far har til alle danske politikere fremsendt positive forslag og står til rådighed med erfaringer og mønstre i Danmark. Foreningen Far arbejder frivilligt og gratis. Vi støtter hele familien og alle familier i Danmark med mere end 40 års erfaring på familie området.

Foreningen Far vejleder i dag over 100.000 forældre, bedsteforældre og pårørende om året fra ca. 300 danske byer og 50 lande. Vi arbejder anonymt, upolitisk, ikke kommercielt og har stort set ligelig fordeling af mænd og kvinder som frivillige. Vi ser den offentlige sagsbehandling og mønstrene i praksis.


LINKS:

Foreningen Fars "VIDSTE DU" pressemeddelelse læst af over 100.000 danskere
http://www.mypresswire.com/dk/pressroom/28025/pressrelease/84209

Brud på menneskerettighederne
http://www.mypresswire.com/dk/pressroom/28025/pressrelease/84856

Børneloven skal ligestilles
http://www.mypresswire.com/dk/pressroom/28025/pressrelease/84047

Radio24syv sætter for alvor fokus på det offentlige familie Danmark
http://www.radio24syv.dk/programmer/skilsmisse-danmark/

Lukket ekspertmøde i Folketinget og positive forslag
http://www.mypresswire.com/dk/pressroom/28025/pressrelease/73769


Læs mere her

tags: Danmark, politi, uddannelse, radio, lovgivning, Folketinget, skilsmisse, arbejdsmarked, pressemeddelelse,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar