fredag den 20. juni 2014

Ny titel i serien Dynamo - TURBINES letlæsningsserie til børn og unge fra 10 år og op

I næste nu trådte mormor på bremsen. "Rul lige vinduet ned, Magnus." I sidespejlet kunne han se fyren nærme sig. "Hop du om bagi," sagde mormor. Om Dynamo:
Dynamo er en bogserie til børn og unge til selvlæsning og til brug i folkeskolens mellemtrin og i udskolingen. Der er smæk på emnerne, og sproget er læsevenligt og tilpasset målgruppen. Både erfarne og unge forfattere og illustratorer bidrager til serien, der alle er indbundne bøger i en god kvalitet. Den første DYNAMO-bog Fuck, det gør ondt, Willy udkom d. 03/02 2014. Se mere om de kommende titler nederst.

Om Audi 200 Turbo:
Magnus er på tur med mormor. Og selvfølgelig vil hun hjælpe en stakkels blaffer. Men så hører Magnus i radioen, at politiet efterlyser en fange, som er stukket af. Han er farlig. Og beskrivelsen lyder som den fyr, de lige har samlet op!

Audi 200 Turbo er en spændende bog om en biltur, der ikke går helt efter planen. Den er skrevet af Gunvor Ganer Krejberg og illustreret af Mads Ahm. Både sprog og illustrationer vil tiltale unge læsere.

Audi 200 Turbo udkommer den 7. maj 2014 på TURBINE forlaget

Audi 200 Turbo af Gunvor Ganer Krejberg. Med illustrationer af Mads Ahm. TURBINE, Aarhus, 2014. 54 sider. ISBN: 9788771415223. Vejledende pris: 229,- kr.

Andre DYNAMO-titler:
Fuck, det gør ondt, Willy!
Et W for Willy
Syv dage med Emma C
Dødens mobil (på vej).

Læs mere her

tags: politi, Vejle, radio, Audi, folkeskole, sprog, forfatter, 2014,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar