torsdag den 22. januar 2015

Arbejdsskader og psykiske- samt fysiske lidelser

Hvad enten du er kommet ud for en arbejdsskade eller psykiske- eller fysiske lidelser, så er der stor chance for, at du har brug for støtte til din sag i form af bistand. Her har Bisidderhjælpen den ekspertise, du har brug for. Hvis du er så uheldig at have fået en arbejdsskade, eller hvis du har en anden form for fysisk eller psykisk lidelse, er der stor chance for, at du har brug for bistand i din sag. Her kan Bisidderhjælpen være dig behjælpelig med din sag.

Der kan være flere forskellige årsager til, at en arbejdsulykke sker, eller at du har en varig psykisk eller fysisk lidelse - men i de fleste tilfælde hænder det, at du kan få brug for professionel bistand i form af en privat socialrådgiver med ekspertviden inden for arbejdsskadesager med en stærk, solid faglig og kompetent indsigt specifikt inden for dette område.

Når det kommer til arbejdsskader med eventuelle følger, der kan være erstatningsberettigede, er din arbejdsgiver altid forpligtet til at anmelde sagen til Arbejdsskadestyrelsen. Herefter vil de træffe en afgørelse i sagen. Sker det, at ulykken betyder varige mén og tab af erhvervsevne, er det forsikringsselskabet, der sender sagen til Arbejdsskadestyrelsen.

Der er forskel på skader

En sygdom skal vurderes, og når det kommer til erhvervssygdomme, er det i de fleste tilfælde din læge eller en sygehuslæge, der skal vurdere skaden. Herefter har læge anmeldepligt. Uanset hvad er det altid, Arbejdsskadestyrelsen der træffer en afgørelse omkring anerkendelse og fastlæggelse af erstatning.

Sådanne sager kan ofte bliver uoverskuelige og kan ofte ende med at trække i langdrag, hvis du fravælger en professionel part på sagen. Hos Bisidderhjælpen er vi private socialrådgivere, som går ind og tager sagen på vores skulder - på samme måde som advokater. Der er dog den milepæl til forskel, at vi er langt billigere end, hvis du vælger, at inddrage en advokat. Du får samme gode service i form af en professionel rådgivning, der tager udgangspunkt i din situation. Samt at vi fører din sag lige så kompetent og effektivt, som advokater gør det. Vi hjælper dig med at skabe et overblik over din sag og iværksætte de sagsbehandlingsskridt, der er nødvendige for din sag, for at du kan opnå de bedste resultater med din sag hos både Arbejdsskadestyrelsen og Jobcentret. Derved får du en sikkerhed for, at alle vigtig aspekter ift. din arbejdsskade sag er inddraget.

Hvordan kontakter jeg Bisidderhjælpen

Kontakt din sociale privatrådgiver ved Bisidderhjælpen i Jylland på 24 24 23 97. Er det afdelingen på Sjælland, du ønsker at kontakte, skal du ringe på 79 30 17 97.

Læs mere her

tags: Sjælland, Jylland, forsikringsselskab, sygehus, arbejdsgiver, sygdom,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar