lørdag den 10. januar 2015

Thit Aaris-Høeg ny administrerende direktør for Fonden for Socialt Ansvar

Pr. 1. januar 2015 er Thit Aaris-Høeg tiltrådt som ny direktør for Fonden for Socialt Ansvar. Hun skal hermed drive og videreudvikle fondens aktiviteter og samarbejdet med en række associerede organisationer. Fonden for Socialt Ansvar er en almennyttig fond, som støtter aktiviteter, der skaber mere velfærd for færre penge gennem samarbejde mellem frivillige organisationer, den private sektor og den offentlige sektor. Aktiviteterne i fonden tæller Natteravnene, Bydelsmødre, Erhvervsguiderne, Familieiværksætterne og Baba samt en række associerede organisationer heriblandt High:Five, Børns Voksenvenner, GirlTalk og Home Start.

Bestyrelsesformand for Fonden for Socialt Ansvar, Stig Kjerulf, ser Thit Aaris-Høeg som den helt rette profil til stillingen.

"Vi er glade for at byde velkommen til Thit Aaris-Høeg som ny administrerende direktør for Fonden for Socialt Ansvar. Thit har stor erfaring med ledelse i større, frivillige organisationer og har den ledelsesmæssige kompetence og specialistbaggrund, som stillingen kræver. Hun har endvidere erfaring med selv at iværksætte og opbygge en frivillig organisation. Fonden for Socialt Ansvar er i rivende vækst med nye initiativer, og Thit vil sammen med fondens medarbejderstab videreføre opgaven med at skabe mere social værdi i Danmark gennem offentligt og privat samarbejde," udtaler Stig Kjerulf.
Thit Aaris-Høeg, 42 år, kommer fra en stilling i Psykiatrifondens øverste ledelse som chef for forebyggelse, børn & unge og beskæftigelse. Hun ser stillingen i Fonden for Socialt Ansvar som et perfekt match i forhold til både indhold, potentiale og personligt værdisæt.

"Jeg har arbejdet med frivillighed hele mit liv og selv været frivillig i flere organisationer. Hos Fonden for Socialt Ansvar kan jeg virkelig udnytte mine erfaringer inden for det forretningsmæssige, det frivillige, det organisationsmæssige og det politiske. At arbejde med socialt ansvar i en non-profit organisation ser jeg som en utrolig spændende opgave. Jeg glæder mig til at arbejde i dybden med det sociale enzym – at sætte de gode kræfter i spil og skabe aktivt medborgerskab der, hvor det offentlige har brug for frivillige ressourcer," siger Thit Aaris-Høeg.

Thit Aaris-Høeg overtager stillingen efter Fonden for Socialt Ansvars grundlægger, Erik Thorsted, der netop er gået på pension efter 10 år som direktør for fonden.

• Fonden for Socialt Ansvar: Bedre velfærd for færre penge gennem offentligt og privat samarbejde, lyder motivationen bag Fonden for Socialt Ansvar. Fokus er at skabe tryghed og livsglæde især blandt børn, unge og udsatte grupper, gennem forebyggende indsatser. Fonden er ikke formuende, og de enkelte aktiviteter sørger derfor selv for at skaffe finansiering gennem sponsorer, fonde og donationer – og i enkelte tilfælde bevillinger fra det offentlige.


Læs mere her

tags: Danmark, direktør, politi, penge, organisation, motivation, offentlige sektor, beskæftigelse, kaffe,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar