torsdag den 29. januar 2015

Spændende vinterferieaktiviteter for hele familien i AQUA

I skolernes vinterferie d. 7.-15. februar byder AQUA Akvarium & Dyrepark på et væld af sjove og lærerige familieaktiviteter. Tag med AQUA's dyrepatrulje på spændende oplevelser og hør foredraget om, hvordan du kan hjælpe dyrene i haven. Mød Vikingen i hans bålhytte og kom med i dyrepasserkælderen og se bl.a. piratfisk og slanger. Dyrepatrulje og foredrag om hvordan du kan hjælpe dyrene i haven
Alle dage i vinterferien (d. 7.-15. februar, begge dage inklusiv) kan du komme med AQUA's dyrepatrulje rundt i AQUA og møde dyrene. Kl. 14.00 er der hver dag et foredrag om, hvordan du kan hjælpe dyrene i haven, - insekter, padder, fugle og små pattedyr. Du kan også se vores sær-udstilling med udstoppede dyr fra haven og se, hvordan du laver dit eget insekthotel.

Mød Vikingen ved bålhytten
Ved bålhytten i AQUA-parken møder du Vikingen, - en rigtig hyggelig fyr, der altid er god for en snak. Han står med varm urtesuppe, som han giver smagsprøver på og har du lyst, kan du riste skumfiduser over bålet.

Besøg vore kreative værksteder
Vinterferieaktiviteterne i AQUA byder også på kreative værksteder, hvor du kan bruge dine hænder og lave ting til at tage med hjem. I et af værkstederne kan man lave sin egen redekasse til enten blåmejse, stær eller musvit. Kunne du tænke dig at få dit helt eget stykke krondyrsgevir med hjem I AQUA's andet værksted kan du lave krondyrsgevir til smykker, oplukkere, knive og nøgleringe.

AQUA inviterer gæsterne "bag kulisserne"
Har du nogensinde været bag scenen i AQUA Nej, vel. I dyrepasserkælderen laver vore dyrepassere foderet til dyrene klar og det er også her, hvor spændende eksotiske dyr som piratfisk og kvælerslanger gemmer sig. Vi inviterer dagligt alle gæster til at komme "bag kulisserne", hvis du altså tør….. Fra mørkeakvariet slår vi kl. 14.30 dørene op til dyrepasserkælderen, - et sted hvor der normalt kun er adgang for personale.

Vær med til fodringerne og deltag i den lærerige konkurrence
Dyrepasserne i AQUA gennemfører mange daglige fodringer af dyrene i AQUA. Kom og vær med, når odderne eller fiskene i rørebassinet skal fodres. Måske du også har lyst at være med, når "Dagens dyr" fodres, - spændende om vore tamme rotter skal fodres, den dag, du er i AQUA. Har du lyst at deltage i konkurrencen om at vinde spændende ting fra AQUA-shoppen, kan du få en skattejagt udleveret i receptionen. Den bringer dig rundt i AQUA, både ude og inde, - og når du har svaret på spørgsmålene, har du lært en masse om dyrene.

Mad og drikke kan købes i caféen
Alle dage kan der mellem kl. 11 og 16 købes mad og drikke i Caféen, der ligger i kælderen på Vejlsøhus.
Vinterferien i AQUA Akvarium & Dyrepark er fra lørdag d. 7. februar til og med søndag d. 15. februar. Der er åbent alle dage fra kl. 10.00-17.00. Der betales normal entré.


Læs mere her

tags: smykker, recept, kreativ, konkurrence,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar