onsdag den 14. januar 2015

Shop in shop hos House of Kids

House of Kids indfører et helt nyt forretningskoncept med førende brands indenfor børnetøj. House of Kids har lanceret et nyt koncept som skal øge salget af deres tre top-brands.
Shop in Shop er navnet på tiltaget – det betyder at der fremover vil være et et ekstremt bredt udvalg fra de tre brands: MOLO, Hummel og Wheat.

Konceptet betyder at House of Kids satser bredt og dybt i udvalget af børnetøj fra de tre brands. »Det er vores absolut bedst sælgende mærker, og i tæt samarbejde med vores leverandører, har vi valgt at gøre endnu mere ud af det«, fortæller indehaveren Helle Guldmann.

Kunderne hos House of Kids skal mærke forskellen. »De skal vide at de altid vil kunne finde de fleste, nyeste og de helt særlige styles hos os«, fortæller Helle.
At hun mener det, ses med det samme man klikker sig ind på MOLO i shoppen – 600 styles toner sig frem på skærmen – den ene mere farvestrålende end den anden.

Der er lavet en VIP klub til hver af de tre brands. Som medlem får man særlige tilbud, adgang til førudsalg samt viden om produktion, designs og ikke mindst inspiration til hvordan man kan klæde sit barn smart på.

House of Kids er i skrivende stund Danmarks største netbutik, som udelukkende fokuserer på mærkevarer indenfor beklædning og sko til børn.


Læs mere her

tags: Danmark, LO, OL,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar