torsdag den 22. januar 2015

Konfirmationskjolen må ikke kunne ses

De unge piger i konfirmationsalderen ved hvad de vil, de har en mening, og de vil naturligvis også gerne selv bestemme, hvordan de skal dresses up på den store dag. Det er ganske naturligt, nu hvor de tager det første store skridt mod de voksnes rækker. Men ikke nok med at de er bevidste om, hvad de vil, og hvordan de vil klæde sig, så har de også en klar opfattelse af, hvad de ikke vil:

Som alle andre kvinder vil de for alt i verden ikke se andre i den samme kjole, som deres egen.

Stangvarer skaber frygt

Hvis konfirmationskjolen købes hos en af de store udbydere med en række modeller af typen stangvarer, er der en stor sandsynlighed for, at det de fleste piger frygter vil ske. Det at en eller endnu værre flere af veninderne møder op i kirken med den samme kjolemodel, som deres egen.

Konfirmationskjolen du ikke ser

Når konfirmationskjolen købes direkte hos en kjoledesigner, som ikke sælger til kædebutikkerne, er der en rimelig sikkerhed for, at man ikke ser veninderne i samme model.

Individualitet der ikke koster ekstra

En designerkjole til en konfirmation, er det ikke for meget

Nej, det behøver det ikke at være. Firmaet Lea Ravn Design (learavn.dk) har designet nogle rigtig spændende konfirmationskjoler til 2015.

Her kan man faktisk få nogle rigtig skønne dansk designede og dansk producerede modeller i samme prisleje, som stangmodellerne, der typisk produceres i østen.

Det er også muligt at få syet sin helt egen konfirmationskjole designet efter egen idé i tæt samarbejde med designeren, og det behøver ikke at koste en formue.

Læs mere her

tags: Design,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar