onsdag den 5. februar 2014

Babysutten.dk indtager Tyskland med ny internetshop.

Internetbutikken Babysutten.dk vil nu forsøge sig med et nyt site i Tyskland. I starten af 2014 åbnede de babysutten.de og allerede nu kan de se at der også er plads til en tysk shop med personlige gaver til det lille barn.
Siderne i Danmark (babysutten.dk) og Sverige (babynapp.se) har kørt stabilt i flere år og derfor vil babysutten.dk gerne prøve kræfter med en side i Tyskland. I starten af 2014 åbnede babysutten.de.

Babysutten tror, at tyskerne gerne giver deres børn "det lidt ekstra", ligesom danskerne. Derfor skal de også have mulighed for at købe personlige ting til deres børn.

Babysutten.dk har valgt at ansætte en tysk pige, der ved hvad de tyske forbrugere efterspørger. Allerede nu er der indkøbt specielle varer til det tyske marked, og meget af det vil også komme på den danske side. Danskerne skal naturligvis også have et bredere sortiment at vælge mellem.

Allerede kort efter opstarten, har de kunnet se på ordrene at der også er plads til salg af personlige ting til det lille barn på det tyske marked, så babysutten vil fortsat kæmpe videre.


Læs mere her

tags: Danmark, Sverige, Tyskland, 2014,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar