torsdag den 27. februar 2014

Musikbog skaber mirakler

image description
Nærvær, fællesskab og musik - "Klaverleg for børn, forældre og bedsteforældre" favner det hele og hjælper musik i gang dér, hvor den måske ellers ikke ville opstå.
Lene fortæller, at hun egentlig bare er en mormor, der engang købte et keyboard, fordi hun som voksen gerne ville lære noder. Efter 6 lektioner på aftenskole med sved under armene opgav hun, og keyboardet kom i kælderen.

Udover mormorrollen er Lene også pædagog, og hun har altid forsøgt at fremme børns lyst til sang og rytmer, men hun har måttet holde sig til rasleæg, kam og trommer og har altid følt sig musik-ordblind, som hun kalder det. Men da hun fik Klaverleg i hånden vendte bøtten - nu kan hun! Nu er det tilmed Lene, der hjælper børnebørnene i gang med at spille - de kan sammen. Et nyt fællesskab omkring musik er skabt, og faktisk går det som en leg.

Som hos Lene står der rigtig mange klaverer og keyboards rundt omkring, som aldrig rigtig bliver brugt: "Gid vi kunne bare en lille smule", siger mange, men at komme i gang kan være sin sag. Derfor har jeg udviklet Klaverleg for børn, forældre og bedsteforældre for netop at hjælpe musik i gang dér, hvor den måske ellers ikke ville opstå og for at skabe et sjovt fællesskab omkring klaveret.

Læs Lenes fulde oplevelse med Klaverleg på www.klaverleg.dk/presse/

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar