søndag den 2. februar 2014

Julebussen kører studerende gratis hjem til Jul

Skal du hjem til København til Jul Er pengene små, men hjertet stort Så kan Julebussen være din billet hjem.
Skal du hjem til København til Jul Er pengene små, men hjertet stort Så kan Julebussen være din billet hjem. Meld dig til Julebussen og skriv, hvordan du gerne vil gøre busturen mere hyggelig og rar for dine medpassagerer: Julesmåkager, højtlæsning, den dybe Julemandslatter eller måske varme Juleknus Studiz ønsker at gøre studielivet bedre for dig – om det er med rabatter, tips eller events sætter vi fokus på de bedste og sjoveste år af dit liv. Med Julebussen samarbejder vi med Rødbillet, der leverer en god oplevelse til studerende, der skal besøge venner og familie på et stramt budget.

Julebussen er opstået fordi Anthon Berg og Arriva kører deres Juleekspres fra København til Fyn og Jylland. Vi er vilde med deres idé, og vil hjælpe jyderne og fynboerne den modsatte vej, så godt vi kan.

Praktisk info:

Julebus nr. 1 kører d.21.december kl. 13.30 fra Aarhus Busstation med ruten: Aarhus-Vejle-København.

Julebus nr.2 kører også d.21.december kl.12 fra Odense Busstation non-stop til København

Det er meget vigtigt, hvis du vil med Julebus nr.1, at du skriver din rute. Fx "Jeg står på i Aarhus og kører med hele vejen til København" eller "Jeg skal først med fra Vejle og kører med til København"

Husk dit studiekort, da du skal fremvise dette til chaufføren for at komme med. Husk også at sprede juleglæden på den måde, du nu har valgt at gøre det :) Vi trækker lod blandt deltagerne, der får besked onsdag d.18.december Glædelig Jul fra Studiz og Rødbillet.

Læs mere her

tags: København, Vejle, Odense, december, Jylland, penge, Arriva, studerende,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar