tirsdag den 11. februar 2014

Ungdomsrejser direkte ud af lufthavnen i Odense

Efter at have produceret ungdomsrejser i Danmark i mere end 10 år har ungdomsrejselskabet Uptours.dk indset vigtigheden af at operere lokalt.
Ungdomsrejseselskabet Uptours har til sommersæsonen 2014 chartret et helt fly ud af Odense's Hans Christian Andersen Airport, og satser derfor stort på en lokal strategi.

I et presset og konkurrencepræget marked for ungdomsrejser er det altafgørende, at man er i stand til at møde sine kunder lokalt understreger administrerende direktør Anders Marcuslund, og udtaler i den forbindelse;
- "Det handler i høj grad om troværdighed og nærvær, som vi vurderer er vigtigt for vores målgruppe, men også om at tilbyde en service og et produkt, som konkurrenten ikke har på hylden".

Det har længe været kendt at danske unge hvert år rejser i tusindevis til de kendte festdestinationer Golden Sands og Sunny Beach i Bulgarien. Men det er nyt at man nu som ung kan rejse direkte ud af Danmarks mest centralt beliggende lufthavn.

Uptours' beslutning om at chartre et fly ud af Odense kommer som et led i en større og mere langsigtet strategi, hvor der sættes fokus på at være stærkt brandet lokalt, afslører direktøren, som i forlængelse heraf håber at Uptours på sigt bliver de fynske unges foretrukne valg af rejsearrangør.

- "Det er en satsning for os rent økonomisk, men nu går vi hele vejen. Vi har et godt samarbejde med lufthavnen (Hans Chistian Andersen Airport, red.), og en stærk markedsføringsstrategi bag projektet. Nu skal vi bare sætte os fast i de fynske unges bevidsthed", udtaler han.

Uptours vurderer at afstand fra bopæl til lufthavn indgår som en væsentlig faktor hos de fynske unge i købsbeslutningsprocessen, da der ellers skal indregnes både ekstra tid samt transportomkostninger til eventuelt tog, benzin og parkering. I den forbindelse håber Uptours at deres afgange ud af Odense, hvor der blandt andet tilbydes gratis parkering, vil tiltrække mange.

Det skal siges at Uptours ikke har fjernet muligheden for at deres gæster kan rejse ud af Kastrup og Billund, men antallet af sæder ud af disse to lufthavne er væsentlig reduceret i forhold til det antal som er sat ind fra Odense. Og skulle afgangene fra Odense blive en succes står Uptours klar til at sætte flere fly ind, understreger Anders Marcuslund.

Læs mere her

tags: markedsføring, Danmark, Billund, direktør, Kastrup, økonomi, Odense, renten, benzin, omkostninger, strategi, konkurrence, Bulgarien, 2014,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar