tirsdag den 18. marts 2014

Babysutten.dk sælger nu SKIP HOP med navn

image description
Endelig er der kommet en børnevenlig, sød og praktisk rygsæk med navn til Danmark. Det er Skip Hops Zoo serie af rygsække med dyremotiver i flotte farverige farver, man nu kan bestille på nettet i online butikken Babysutten.dk
Rygsække med navn fra Skip Hop
Skip Hop med navn er kommet til Danmark. De søde børnetasker fra amerikanske Skip Hop kan man nu få med sit barns navn broderet på. Babysutten.dk har netop fået disse søde rygsække hjem med dyremotiver i flotte farver. Foran broderes barnets fornavn. Børnene vil elske at have deres personlige rygsæk på når de skal på tur med børnehaven, eller bare ned og besøge mormor og morfar.

Rygsækken har et stort rumligt rum til legetøjet, eller til det som junior gerne vil have med på tur. Foran er en mindre lomme med en ekstra netlomme indeni til de helt små ting. På siden er en lomme til f.eks. vandflasken.

Remmene på rygsækken er brede og er lavet til at sidde godt på mindre børn.
I samme design som rygsækken, har Skip Hop lavet Lunchie – en termomadkasse. Her kan maden holdes kold eller lun, så den er mere spændende når den skal spises. Perfekt når man skal en tur i skoven. Der er i tasken plads til madpakke, drikkevarer og en lille overraskelse fra mor eller far. En lille ekstra lomme i termomadkassen hvor der kan være plads til bestik eller en serviet.

Lunchie termomadkassen har et Clip- on håndtag der kan bæres som den er eller man kan klipse den fast på en rygsæk, så barnet ikke behøver at bære noget i hånden.
Alle børnetaskerne er designet til børn og deres motorik, alle lynlåsene er nemme at åbne for de små.

Pusletasker med navn fra Skip Hop.
Designerne bag Skip Hop startede med at designe pusletasker, fordi de ikke selv kunne finde en pusletaske der opfyldte de krav, som de havde som travle småbørns forældre. Der skulle være så mange rum og lommer, at alle tingene havde sin faste plads.

DASH Pusletaske fra Skip Hop er en skøn taske, der også kan bruges når barnet bliver lidt større. Du kan hos babysutten.dk få broderes barnets fornavn eller familiens efternavn på. Det ser sjovt og hyggeligt ud når den hænger på barnevognen. Og det er praktisk i mødre gruppen når der er flere tasker, der kan ligne hinanden.

Pusletasken med navn er produceret i en robust kanvas, der er lavet til at blive brugt. Pusletasken har 11 rummelige rum, så der er plads til flasker, bleer og alt det andet, der er nødvendigt at have med rundt, når man har et lille barn med. Med en magnetlås der er let at komme i tasken, hvis barnet sidder på armen.

Skip Hops pusletasker med navn har to remme, der let kan tages af og på. Den ene passer til skuldrene og den anden til at hænge på barnevognen.

Skip Hop er et trendy og innovativ designvirksomhed fra New York. Virksomheden begyndte allerede i starten af dette årtusind at designe flotte og praktiske pusletasker og tasker til børn.

Designerne og producenterne bag Skip Hops produkter siger selv, at de aldrig vil lade et produkt komme på markedet hvis de ikke selv elsker varen - det skal være perfekt. Når du køber en Skip Hop taske, skal du føle at ingen detaljer er blevet overset, intet er blevet overladt til tilfældighederne.

Læs mere her

tags: New York, Danmark, virksomhed, børnehave, designvirksomhed, Design,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar