onsdag den 12. marts 2014

LokumsRæs & SumoFodbold på Blå Mandag

Oplev en blå mandag ud over det sædvanlige.
Foråret nærmer sig, og med foråret kommer også en af de mest velkendte danske traditioner –
konfirmationerne. Årets konfirmander skal naturligvis forkæles til festen, men hos Superevent vil man opfylde et andet behov der er blevet overset i mange år, blå mandag! Denne festdag er ofte blevet overset og nedprioriteret, men det skal være slut.

Vi kender alle sammen den klassiske blå mandag. De lokale konfirmander samles om mandagen og tager typisk en tur til den nærmeste storby, hvor dagen står på shopping, spisning og eventuelt en oplevelse – typisk bliver det til en tur i Tivoli, i det lokale center med bowling/lazer zone eller lignende.

Det mener Superevent ikke er godt nok! Konfirmanderne skal have en seriøs oplevelse, noget der gør Blå Mandag til en dag som ingen andre, dagen der bliver husket, også om 5 år.

Den perfekte dag, med fede oplevelser – hvad er det så

Superevent mener, at det f.eks. er en dag med LokumsRæs, Sumofodbold og Segway. Det giver de
heldige konfirmander en mildest talt skide sjov mandag, fyldt med sort humor og det er ligeså sikkert som en scoring uden målmand!

Den ene fede oplevelse følger den næste og når konfirmanderne langt om længe har været igennem det
oplevelsesmæssige overflødighedshorn, kan de tage videre og feste igennem til deres private fest.
-Det kalder vi en dag din konfirmand kommer til at snakke om, det næste lange stykke tid – og i hvert fald ikke glemmer i dette årti!

Som noget helt specielt giver Superevent også 25% procent rabat hvis du booker tre events. Så er de unge konfirmander sikret fede oplevelser, til en fantastisk pris. Når der så er tanket op på oplevelser, kan dagen forsættes med lækker mad og drikke, så dagen bliver komplet og sprængfyldt med gode oplevelser.

Læs mere her

tags: Tivoli, storby, fodbold,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar