lørdag den 15. marts 2014

Idrætsstævnernes tid – NM i volley på Hørby Efterskole.

Turneringssæsonen er i fuld gang på de Nordjyske Efterskoler og således var Hørby Efterskole torsdag den 13. marts vært for NM i Volley for efterskolehold. På samme måde afsluttes flere af de turneringer, der har været i gang hen over skoleåret med et 'NM' og allerede den 25. marts er Hørby Efterskole igen vært ved et sådant stævne – til den tid handler det om Floorball.
Ved torsdagens volleystævne deltog i alt 44 drenge- og pigehold fra 11 nordjyske efterskoler. Der blev afviklet 86 kampe – dels i hallen på Hørby Efterskole og dels i hallerne ved Sæby Fritidscenter – inden hhv. Skyum Idrætsefterskoles drenge og Vesterbølle Efterskoles piger kunne erklæres som videre af NM 2014.

- Det er en herlig efterskoleoplevelse, når hallen summer af liv, og der er gang i den på banerne, udtaler idrætslærer Jesper Ejnar Jensen fra Hørby Efterskole, der sammen med sine kolleger har været ansvarlig for tilrettelæggelse og afvikling af stævnet.

- Det er godt, at opleve den positive velvilje, der er, når vi spørger tidligere volleyelever fra skolerne, om de vil bruge en dag sammen med os som dommere ved kampene og prompte får et ja fra dem, siger Jesper Ejnar Jensen og roser de unge mennesker for den ro og myndighed, der prægede deres indsats under afvikling af kampene.


Læs mere her

tags: 2014, efterskole,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar