lørdag den 1. marts 2014

Nu kan ungdomstrænere få en mentor

Et nyt tilbud til ungdomstrænere indenfor idræt skal hjælpe unge trænere med at blive 'rummelige'!
Ungdomstrænere skal kunne organisere, igangsætte og korrigere øvelser indenfor den enkelte idræt og det er lige, hvad et nyt kursustiltag tilbyder med et begynder/hjælpetræner kursus.

Kurset hedder 'Den rummelige ungdomstræner' og er for unge mellem 15 og 25 år. Indholdet er tilrettelagt i et samarbejde mellem DIF og Folkeoplysningsudvalget i Tønder Kommune. Det bliver tilbudt gratis til nye og unge trænere i alle DIF klubber i kommunen og er bygget op i tre moduler af hver fire timer.

"Modulerne indeholder emner som at tilpasse sin kommunikation til målgruppen, konflikthåndtering, introduktion til konkrete øvelser og hele forløbet bliver afsluttet med en kortere inspirationsrejse og masser af overraskelser. På modul to bliver der tilknyttet en voksen erfaren og rutineret træner som mentor. Og denne mentor vil så følge 1-2 unge ad gangen efterfølgende " fortæller fritidskonsulent i Tønder Kommune, Marianne Heide Jensen.

Hvis man er interesseret i at høre mere og melde sig til, er der informationsmøde den 6. marts kl. 19 i Skærbæk Fritidscenter. Tilmelding sker til mj@toender.dk.

Læs mere her

tags: Skærbæk, Tønder, mentor, kommunikation, konflikthåndtering,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar