tirsdag den 25. marts 2014

Rekordmange vil være student fra Niels Brock

Niels Brock oplever igen i år stor søgning til skolens gymnasiale uddannelser. 823 ansøgere, eller en fremgang på 16 %, gør Niels Brock til et af Danmarks mest søgte gymnasier.
Fremgangen er størst på Niels Brocks gymnasium på Kultorvet, hvor især de internationale studieretninger IBB, Spansk og Kina samt studieretningen Business Elite har trukket rigtig mange ansøgere. Men også gymnasiet på Julius Thomsens Plads har oplevet en pæn stigning. Her er bl.a. den nye linje Økonomi og Samfund blevet rigtigt godt modtaget.

Fremgangen er især bemærkelsesværdig, fordi begge gymnasier har indført matematik B på samtlige studieretninger fra næste skoleår. Det nye initiativ skyldes, at matematik B i dag er et krav på mange videregående uddannelser.

"Vi er utroligt glade for de mange ansøgninger, vi har fået, og vi glæder os meget til at byde de mange nye Niels Brock'ere velkommen efter sommerferien. Det er særligt godt at konstatere, at indførelsen af matematik på B-niveau falder i god jord hos de unge," siger Anya Eskildsen, direktør på Niels Brock.

Niels Brocks gymnasier modtager traditionelt flere ansøgninger frem mod sommerferien, så det endelige antal af ansøgere vil sandsynligvis blive endnu større frem mod studiestarten i august 2014.

Om Niels Brock
Niels Brock er en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner med mere end 15.000 kursister og studerende årligt. Niels Brock udbyder gymnasieuddannelser og erhvervsuddannelser til unge og voksne, MBA-uddannelse til specialister og ledere og har en af landets største kursus- og efteruddannelsesafdelinger inden for det merkantile område.

Læs mere her

tags: Danmark, direktør, uddannelse, Kina, rock, efteruddannelse, erhvervsuddannelser, gymnasiet, studerende, uddannelsesinstitution, videregående uddannelse, sommerferie, 2014,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar