tirsdag den 15. juli 2014

FORENINGEN FAR: De sociale udgifter er steget med 100 mia. kroner

Hvad koster skilsmisser, fejl og folkesundheden Danmark Foreningen Far mener at der er behov for en helt ny strategi og nye værdier i det offentlige familie system. De sociale udgifter er på over 600 mia. kroner og steget med 100 mia. kroner siden 2007. Handler det om alderdom eller skjulte omkostninger for samfundet, erhvervslivet og familierne.

Det er kendt viden at der sker menneskelige fejl i livsvigtige systemer overtid kaldet "forudsigelige overraskelser". Det er de samme menneskelige fejl der sker hos Nasa, i mineulykker, på børnehospitaler og i familie systemet i Danmark.

Det er imidlertid ingen undskyldning for at det sker, får lov til at ske samt fortsætter med at ske - eller behøves at ske.

Det handler på velkendt vis om fuld information, mennesker der taler rigtigt sammen - om det rigtige - på det rigtige tidspunkt, en lærende organisationskultur, teamwork, lige mulighed for at komme til orde med indsigelser og belønningsstrukturer som skaber god adfærd.

Foreningen Far spørger derfor hvor meget koster skilsmisser, fejl og folkesundheden samfundet, erhvervslivet og familierne

OM FORENINGEN FAR

Foreningen Far til Støtte for Børn og Forældre er en frivillig forening med ca. 40 års erfaring på familieområdet. Foreningen har aktuelt over 100.000 besøgende forældre, bedsteforældre og pårørende af begge køn fra 300 danske byer og over 50 lande om året som søger vejledning.

Foreningen Far har 12 landsdækkende rådgivningscentre, som yder rådgivning om barsel, faderskab, positivt samarbejde, familielovgivningen og praksis, skilsmisser med fokus på positive løsninger for hele familien og glade børn.

Foreningens rådgivere er mænd og kvinder med erfaring som forældre, bedsteforældre eller fagligt. Al rådgivning er gratis - både mænd og kvinder er velkommen hos Foreningen Far.

Læs mere her

tags: hospital, Danmark, lovgivning, 2007, ulykker, erhvervslivet, omkostninger, skilsmisse, strategi, organisation,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar