mandag den 21. juli 2014

SEBASTIAN bidt af vilde dyr!

Tag med Sebastian Klein på en fantastisk rejse til øde egne, hvor dyrene lever vildt.
I sin seneste bog, "SEBASTIAN bidt af vilde dyr!", er Sebastian Klein på jagt efter gode billeder. Hvor langt tør han gå Og hvordan overlever han, når han bevæger sig lidt for tæt på de drabelige bæster og kommer i livsfare Heldigvis medbringer Sebastian en overlevelsesguide, der hjælper ham ud af alle de farlige situationer – med mere eller mindre værdighed i behold.

Børnene vil blive revet med af de otte sjove, spændende og lærerige historier om nogle af de farligste dyr i verden. Mon ikke der bliver stille rundt omkring på børneværelserne, når Sebastian står ansigt til ansigt med en ulv, bliver jaget op i et træ af en flodhest, eller når en glubsk krokodille flår bukserne af ham

Både piger og drenge vil få sig nogle små gys og gode grin, og bogen giver stof til hyggelig snak under og efter læsningen. Fortællestilen er så levende, at man næsten føler sig som en flue på forfatterens rygsæk. Bogen vil helt sikkert blive taget frem mange gange. Er man for lille til at læse selv, kan man gå på opdagelse i de flotte farveillustrationer, som fortæller en historie i sig selv.

SEBASTIAN bidt af vilde dyr! bliver udgivet af forlaget ALEXTOR i Danmark og Sverige den 20. december 2013.


Læs mere her

tags: Danmark, Sverige, 2013, december, SEB, livsfare, forfatter,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar