mandag den 21. juli 2014

Julegaven til dig selv og din fantastiske familie

Når julefreden den 24. december sænker sig over det danske land, er det for mange børnefamilier endelig tid til at slappe af oven på en stresset december med et væld af aktiviteter og to-do-lister.
Det er netop den følelse af nærvær og livskvalitet, som vi skal tage med os ind i det nye år. Så vi lærer at sige nej til aktiviteter, nej til familiestress og ja til nærvær og ny energi i familielivet. Sådan siger forfatteren til den nye bog Fantastiske Familie, coach og jounalist Rikke Dinnetz.

"Det handler om at blive bedre til at skabe et familieliv, som vi elsker at stå op til. Hvor vi lever et liv i overensstemmelse med vores værdier. Og hvor vi husker at fylde os selv op med energi, så vi kan være en udgave af os selv, som vi lide at være", siger Rikke Dinnetz.

Et vigtigt budskab i bogen er, at vi ikke skal være perfekte.

"Selvfølgelig er det vigtigt, at vi forældre gør os umage – men vi skal ikke være perfekte! For hvis du var perfekt, ville dine børn sandsynligvis også vokse op og tro, at de var nødt til at være perfekte for at være okay. Du er deres rollemodel, så vis dem, at du elsker dig selv – også når du er træt, sur og kommer til at stresse om morgenen."

Bogen giver dig redskaber til alt lige fra hvordan du sætter grænser og styrker søskenderelationer til hvordan du giver dit barn et godt selvværd, slipper din stress og kommunikerer positivt i familien.


"Jeg kan virkelig varmt anbefale denne bog! Du får nogle fantastiske råd og indsigter, der hjælper dig med at håndtere det, der er svært – og udleve alt det, du så gerne vil gøre rigtigt, så alle i familien trives og er lykkelige"

– Maria Montell, sangerinde, sangskriver og mor til Villum, Smilla og Lilly.



Læs mere her

tags: december, sangerinde, stress, energi, livskvalitet, forfatter, coach,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar