tirsdag den 22. juli 2014

Gaveregn til Red Barnet fra Dansk Erhvervs juletræsfest med 5m højt juletræ fra Brdr. Jensen Møbeltransport

image description
Hvert år donerer Dansk Erhverv alt overskud fra juletræsfesten til en velgørende organisation. Sidste år sikrede donationen, at Mødrehjælpen kunne uddele 4.000 ekstra julekurve, og i år får Red Barnet et tilsvarende beløb. Medarbejdere og samarbejdspartnere bidrager til gavefesten - fx gav Brdr. Jensen Møbeltransport det 5 m høje og 3 m brede juletræ, transportet og installeret i Børsens festsal.
Gode hjerter giver gerne
Det er en stor begivenhed med næsten 400 medarbejdere inkl. familie og fornemme æresgæster som Dronning Margrethe, når Dansk Erhverv afholder deres årlige juletræsfest på Børsen. I år havde man besluttet at gå tilbage til den gode, gamle jul, hvor det gælder om at give. "Vi har en meget bred skare ansat i Dansk Erhverv, og det er vigtigt, at de børn, der har meget, lærer at give til dem, der ikke har så meget", fortæller Dea Lykke, servicechef i Dansk Erhverv. "Alle har ryddet op på børneværelserne og samlet gaver ind til vores lodtrækning. Både penge og overskydende legetøj gives videre til velgørende formål. Sidste år sørgede vi for, at Mødrehjælpen kunne uddele 4.000 ekstra julekurve, og i år går donationen til Red Barnet".

Juletræet også en gave
Brdr. Jensen Møbeltransport har været Dansk Erhvervs foretrukne samarbejdspartner inden for flytning siden 1997, og det store juletræ var da også en donation til julearrangementet og dets velgørende formål: "Vi er utroligt glade for samarbejdet med Brdr. Jensen Møbeltransport, da de er topprofessionelle og altid får tingene til at glide på en god måde. De finder altid den løsning, der er bedst for os - uanset om det gælder flytning af komplette kontorer, opbevaring af møbler, håndtering af storskrald eller komplicerede specialopgaver. Så det overraskede os heller ikke, at de kunne transportere, opstille og fjerne det enorme juletræ samme dag uden nogen som helst problemer", siger Dea Lykke.

Specialtransport til enhver (høj)tid
Hos Brdr. Jensen Møbeltransport går man meget op i socialt ansvar grønne løsninger - og det drejer sig ikke kun om levering af eviggrøn ædelgran til jul. "Vores kunder har krav på, at vi leverer en helt igennem holdbar løsning, og det inkluderer for os bl.a. fokus på bekæmpelse af social dumpning, integration i personalepolitikken samt anvendelse af miljørigtigt og sikkert udstyr", fortæller Leif Jensen, direktør i Brdr. Jensen Møbeltransport. "Vi arbejder ud fra en klar miljøpolitik med ambitiøse mål for det fysiske og psykiske arbejdsmiljø. Desuden er vores chauffører meget opmærksomme på de bløde trafikanter, og vi har i mange år uddannet børn til at færdes sikkert i trafikken. - Det er jo ikke kun, når det er jul, vi skal være gode ved hinanden", tilføjer han med et stort smil.


Læs mere her

tags: miljøpolitik, direktør, Børsen, politi, Dronning Margrethe, lodtrækning, trafikken, penge, arbejdsmiljø, organisation, miljø, miljørigtig,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar